tiistai 12. heinäkuuta 2016

päätöksiä

 photo riikka2_zpshpljy0qd.jpg
 photo riikka3_zpspiedpg4p.jpg
 photo riikka4_zpsiuragj8r.jpg
Mekko Primark, kengät H&M, laukku Forever 21

R: Joskus toivon, että olisin vieläkin parikymppinen opiskelija. Päivän suurin huolen aihe olisi se, pääseekö tentistä läpi tai jaksaako mennä bileisiin illalla.

Tai sitten toivon, että olisin lomalla. Päivän suurin huolen aihe olisi se, mitä syön päivälliseksi tai mitä puen päälleni (todennäköisesti kuvissa näkyvän uuden mekon, jonka ostin Lontoosta).

Mutta ei, aikuisuus ja arki ovat täällä. Pitäisi tehdä suuria päätöksiä omaan elämään liittyen ja kaiken lisäksi vielä töissä muidenkin elämään liittyen. Ja sitten pitäisi vielä elää niiden päätösten kanssa. Se ei aina ole helppoa, mitä jos päättääkin väärin?

Äsken onneksi valitsin oikein ja lähdin lenkille vaikka väsytti. Lenkin jälkeen väsymys oli kadonnut ja fiilis muutenkin heti parempi, taas tuli todistettua, että juoksulenkki piristää aina!

4 kommenttia:

 1. Oon miettinyt ihan samaa, että miten helppoa olisi olla vaikka peruskoulussa! Kesät vapaana, voi tehä ihan mitä vaan eikä ressiä mistään :D mie en osaa bilettää ja käyn töissä koulun ohella, niin en osaa ajatella tätä opiskeluaikaa kovin helppona, mutta varmasti tää on helpompi vaihe kuin moni muu! Ps. Ihana mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei se opiskeluaika aina helppoa ollut. Mutta jotenkin omalla tavallaan huoletonta usein!

   Poista
 2. Toi on kyllä niin totta! Nyt, kun opiskelu on loppunut, on kauhean paljon vaihtoehtoja ja välillä kyllä mietityttää valitseekohan niistä ne oikeat... Onneksi mun ei tarvitse päättää muiden puolesta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta onneksi useimmiten valinnat osuu oikeaan!

   Poista