sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Onnellinen asunnonomistaja!

J: Instagramissa mua seuraavat jo tietävätkin, että viime maanantaina täyttyi yksi mun suurista haaveista ja kirjoitin vihdoin kauppakirjan omaan asuntoon. On siitä jo haaveiltukin jo useampi vuosi, mutta nyt alkukesästä aloin oikeasti tehdä jotain asian eteen. Ennen meidän tulevaa kotia kävimme aika monessa näytössä, mutta mikään ei oikein iskenyt. Kaikki olivat joko liian vanhoja, huonossa kunnossa, huono sijainti tai muuta pientä. Lopulta onneksi se oikea löytyi ja kaikki tapahtui lopulta tosi nopeasti. Kaksi viikkoa sen jälkeen kun kävimme ensimmäistä kertaa katsomassa asuntoa kirjoitimme kauppakirjat! 

 photo P6025597_zpsqldjbfmv.jpg

Meidän uusi koti sijaitsee Halikon keskustassa, eli ihan siinä Salon vieressä. Mun työmatka tulee olemaan alle viisi kilometriä, eli pääsen vihdoin pyörällä töihin. Ihanaa! Asunto on hieman isompi mitä meidän nykyinen. Parasta on kuitenkin se, että nyt oma oma pieni piha, sauna sekä olohuoneessa takka. Niin siistiä! Remonttiakaan ei tarvitse pahemmin tehdä, näillä näkymin tapetoimme vaan yhden seinän ja vaihdamme keittiön lieden. 

Kuvia saatte odotella vielä hetken.. Avaimet asuntoon saamme viikon päästä ja muutamme varmaan hiljalleen elokuun aikana. Elokuun lopussa luovumme Turun kämpästä ja sen jälkeen olen taas halikkolainen. Turkua tulee varmasti kova ikävä, mutta tällä hetkellä Halikko on paras vaihtoehto. Onneksi Turkuun hurauttaa kuitenkin puolessa tunnissa autolla tai junalla. ;)

18 kommenttia:

 1. Vau! Paljon onnea uuteen kotiin! Lyhyt työmatka on kyllä arjessa niin toimivaa ja luksusta, että melkein jo senkin takia kannattaa muuttaa. Ihanasta kodista puhumattakaan! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Aah, ollapa yhtä lyhyt työmatka itelläkin... Mahtaa olla hyvä fiilis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooooo saa nähdä mitä munkin työmatkalle käy vielä ens vuoden aikana :D Ties vaikka kasvais..

   Poista
 3. Oho, jee ja onnea uuteen kotiin!! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Iso kiitos ja onnea sulle vielä naimisiin menosta <3

   Poista
 5. Paljon onnea uuteen omaan kotiin! Se on huikea tunne kun ostaa asunnon :)

  VastaaPoista
 6. Onneks olkoon! Ihan huippujuttu:)

  VastaaPoista
 7. Vau! Onneksi olkoon <3 Tiiän tuon tunteen, kun löytyy se ihan oma koti :) Toivottavasti koti- ja sisustuspostauksia näkyis täällä blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en oo mikään sisustusihminen, mutta katsotaan mitä blogiin päätyy :D

   Poista
 8. Onnea tuoreelle asunnon omistajalle ja tsemppiä muuttoon :)!

  VastaaPoista