lauantai 2. heinäkuuta 2016

muutama (meno)vinkki

 photo P6228724_zpszg4wl6mx.jpg

R: Hei nyt olisi pari asiaa teille!

Eli ensinnäkin, meillä on Jennan kanssa vielä huomiseen asti pöytä Kirppis-Center Manhattanilla täällä Turussa. Viedään aamulla vielä ennen mökille lähtöä lisää tavaraa sinne, eli jos tänään tai huomenna on tylsää, kannattaa suunnata Manhattanille ja kurkata pöytä 216.

Ja toisena juttuna, Outfox-festarin voittaja on nyt arvottu ja voittajalle laitettu sähköpostia, mutta voittajaa ei vielä ole tavoitettu. Eli kaikki arvontaan osallistuneet anonyyminä kommentoineet Robin-fanit, kurkatkaa sähköpostiin! Varmuuden vuoksi voi kurkata myös roskapostilaatikkoon. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä, joudumme arpomaan uuden voittajan.

Kolmantena vielä pieni shoppailuvinkki, huomasitteko että House of Brandonilla on kaikki sporttituotteet -25%? Alennus koskee siis urheiluvaatteita, alennuksen saa koodilla SPORT25 ja kaikkiin tilauksiin tulee vielä proteiinipatukka kaupan päälle! Shoppailemaan pääsee tästä.

Nyt mä pakkaan kamani ja lähdetään Jennan kanssa kirppiksen kautta mökille. Blogiin on tulossa lähiaikoina Irlantijuttuja, joten kannattaa pysyä kuulolla. Ihanaa viikonloppua kaikille!  

Postaus sisältää mainoslinkin yhteistyössä House of Brandon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti