torstai 7. heinäkuuta 2016

Missä kannattaa juosta?

 photo P6228557_zpsamhrqial.jpg
 photo P6228549_zpsuawzx3sx.jpg

J: Mulla on taas tosi isoja ongelmia! Päätettiin Riikan kanssa aika pian St Albansin puolikkaan jälkeen, että tänä kesänä olisi kyllä kiva juosta vielä ainakin toinen puolikas. Miksei kokonainenkin? Asia kuitenkin vähän jäi ja nyt alkuviikosta havahduttiin siihen, että nyt pitäisi kyllä pian ilmoittautua jonnekin jos aiotaan juosta! 

Ongelma onkin se, että mitä ja missä? Mä haluaisin ehkä eniten yrittää vielä sitä puolikasta alle kahteen tuntiin, mutta myös maraton houkuttaa.. Myös ainakin yksi polkujuoksukisa olisi kiva juosta syksyllä. Helsinki City Traililta jäi viime vuonna niin hyvät muistot! Olin ajatellut Turku city marathonia, mutta sitä ei järjestetä tänä vuonna. Eli nyt pitäisi keksiä jotain muuta. Puolikkaan kriteereinä on tasainen (ja nopea ;)) reitti ja maratonin juoksisin ennemmin jossain missä on paljon porukkaa! Tällä hetkellä vaihtoehtoina on Tampere Maraton ja RuissalojuoksutSuositelkaa jotain muita kivoja tapahtumia! 

En tiedä mistä tämä juoksuinto taas yhtäkkiä tuli, mun tekisi mieli vaan juosta ja juosta.. Ehkä osuutta asiaan on uusilla lenkkareilla, jotka ostin viime perjantaina. Elämäni ensimmäiset Asicset tekivät kyllä toisella lenkillä kivat rakot kantapäihin, joten saa nähdä miten yhteiselo jatkuu. Tänään olisi tarkoitus taas testata niitä.. Mutta nyt, laittakaa jakoon kokemuksia loppukesän juoksutapahtumista, kiitos!

10 kommenttia:

 1. Nousiaisten susihölkkä on kiva puolikas reitiltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisesta en tiennytkään! Mä tuun Prahasta silloin viikonloppuna ja veikkaan ettei juoksu kulje ihan heti ;) Mut kiitti vinkistä, ehkä joku toinen vuosi.

   Poista
 2. Finlandia Marathon Jyväskylässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Lueskelin tapahtuman nettisivuja ja vaikutti kyllä kivalta.. Pitää harkita! ;)

   Poista
 3. Mun suositukset menee syys-lokakuun tapahtumille: Espoo Rantamaraton, Tampere Puolimaraton, Vantaan maraton, Kaarinan syysmaraton! :) Kaikki kivoja ja hyviksi koettuja tapahtumia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Espoo taitaa mennä päällekkäin parin muun tapahtuman kanssa. Hmm ja en tiennytkään, että Tampereella on myös puolimaraton erikseen. Pitää googlailla. Kaarinan syysmaraton kuulostaa myös kivalta, senkin olin ihan unohtanut! Silloin ei varmaan oo ole ainakaan yhtä kuuma mitä nyt Paavossa :D

   Poista
 4. Kuopio Maraton! Matkoista löytyy myös puolimaraton. Reitillä on kyllä kaupungille ominaisia pieniä nousuja ja laskuja, muttei pahoja. Maisemista isoa plussaa, kulkee sekä kaupungin vilinässä, satamassa, rantamaisemissa, puistoissa... (Saatan olla töissä kyseissä firmassa, siksi suosittelen :''D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kuin Kuopio on niin kaukana :D Kävin siellä kesäkuussa ja ihastuin kyllä kaupunkiin :)

   Poista
 5. No on tosi "iso" ongelma. Juokse se puolikas tai kokonainen ihan koska vaan, tarviiko siihen jonkun tapahtuman???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on isoja :D Tuo "iso" oli tarkoituksella kursivoitu.

   Ja ei todellakaan tarvitse tapahtumaa, mutta on se tuhat kertaa mielekkäämpää! Ajattelinkin lähiaikoina treenimielessä juosta puolikkaan, mutta ei se ole sama. Jos olet joskus käynyt jossain juoksutapahtumassa niin ymmärrät varmaan :) Se fiilis, jännitys, muiden kannustus, kisalappu rinnassa ja virallinen ajanotto tekee siitä kaikesta niin paljon siistimpää! Suosittelen kokeilemaan.

   Poista