torstai 14. heinäkuuta 2016

miltä näytti viime viikon treenit?

 photo riikka1_zpskuy2rwi5.jpg
 photo riikka2_zpsn2qg89qu.jpg

R: Treenipostaukset tulivat takaisin! Eli viikottaiset treenikatsaukset palaavat lomalta nyt. Oikeasti tässä ei ole enää moneen viikkoon lomailtu treenienkään suhteen, mutta treenipostauksia ei ole tullut kirjoiteltua. Tässä nyt kuitenkin katsaus ja fiiliksiä viime viikkoon, johon mahtuikin vaikka mitä treeniä..

ma: Lepo
ti: Lenkki 5,5km/33min. Hyväksi havaittu pk-lenkki kivassa maastossa! Tämä on se vakkari lenkki, jonka juoksen silloin, kun laiskottaa, mutta ei kuitenkaan ole mitään syitä jättää lähtemättä lenkille. Ja joka kerta kotiin päästyäni totean, että onneksi lähdin.
ke: Salitreeni, käsiä ja olkapäitä 55min.
to: Lenkki 6,0km/35min. Vähän nopeampi fiilistelylenkki aurajoen rannassa. Kotona vielä 30min  venyttelyt Yoogaiasta.
pe: Salitreeni ja perjantain kunniaksi viikon suosikki eli jalkoja 60min.
la: Salitreeni aamulla, rintaa ja selkää reilun tunnin. Illalla tunti koriksen pelailua ja puolisen tuntia juoksentelua ja korkeushyppyä (!!!) urheilupuistossa. Hypättiin korkeutta mooooonen vuoden tauon jälkeen ja oli kyllä niin siistiä. Tästä tulossa ihan oma postaus myöhemmin.
su: Lenkki 10,4km/62min. Oli tarkoitus juosta pidempi lenkki, mutta yllättäen olikin niin lämmin, että tyydyttiin kymppiin. Se meni ihan hyvin! Pohdittiin varmaan puolet matkasta sitä, pitäisikö juosta maraton.

Parhaiten viime viikon treeneistä jäi mieleen tuo lauantai-ilta. Korkeushyppypaikalta ei olisi tehnyt mieli lähteä pois ollenkaan ja katukoris oli yhtä hauskaa kun aina. Miten siinä aina käy niin, että kesän alussa suunnittelee pelaavansa vähintään kerran viikossa katukorista ja lopulta sitä tulee pelattua ehkä kerran kuukaudessa..? Ehkä vielä ehtii skarppaamaan! Onneksi sentään muuta ulkoliikuntaa on tullut harrastettua, kyllä talvella tulee taas ikävä sitä, että pääsee ulos treenaamaan.. Hauskoja treenihetkiä loppuviikkoon kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti