keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

viikon 22 treenit: lentävä askel

 photo treeni1_zpscy6tkuqf.jpg
 photo treeni2_zpsepi8wge5.jpg

R: Huomenta lomalaiselta! Mullakin alkoi eilen kesäloma, Jennan tapaan en saa lomailla koko kesää, mutta nämä melkein kolme viikkoa kelpaavat mulle oikein hyvin. Vieläkään en ole ihan sisäistänyt sitä ajatusta, että huomenna tähän aikaan olen jo Lontossa. Ja sunnuntaina tähän aikaan jo elämäni neljännen puolimaratonin lähtöviivalla.. Iik! Viime viikon treenit menivät juoksua ajatellen vähän liiankin hyvin:

ma: Ulkotreenit kavereiden kanssa - lihaskuntoa ja juoksuspurtteja eli Hiit-tyylinen treeni 50min
ti: -
ke: Lenkki 5,2km/31min keskivauhti 6,01min/km. Oli muuten astetta hikisempi lenkki! Tarkoitus oli juosta vähän pidempi, mutta ei jaksanut vetää kroppaa helteessä ihan loppuun.
to: -
pe: Lenkki 5,5km/33min keskivauhti 6,0min/km +venyttelyt + rullailu
la: Sali yläkroppaa 50min + venyttelyt
su: Lenkki 9,5km/53min  keskivauhti 5,35min/km. Olisin maailman onnellisin, jos saataisiin tämä vauhti pidettyä sunnuntaina. Tämä lenkki meni tosi hyvin ja askel tuntui suurimman osan ajasta tosi kevyeltä.

Vähän jo jännittää tuo sunnuntain juoksu. Viimeisin puolikas syksyllä oli yksi tuskien taival (siitä lisää täällä), mutta toisaalta vuosi sitten St Albansissa kaikki odotukset ylittyivät. Nyt on kyllä hyvä fiilis sen puolesta, että tuntuu että olen löytänyt kivan tasapainon treenailuun. Sopivasti kesäisiä ulkotreenejä, monipuolista lenkkeilyä ja salitreenejä sillon, kun siltä tuntuu. Hyvä treenitasapaino tuntuu kropassa, askel lenkeillä tuntuu kevyeltä, mikään osa kropasta ei ole jumissa ja energiaakin riittää. Tämän treeninrytmin haluan pitää kesällä puolikkaan jälkeenkin! Kesä on kyllä parasta aikaa treenata - illalla on pitkään valoisaa (tai jopa koko yön!), ulkona pystyy treenamaan monipuolisesti ja energiaakin on valon ansiosta enemmän. Tästä aiheesta mulla itseasiassa on niin paljon sanottavaa, että saisin siitä jopa kokonaisen postauksen kirjoitettua ;) Mutta, nyt odotellaan että sade loppuisi ja päästään lenkille! Viimeinen lenkki ennen puolikasta, jännää! Hyviä treenejä teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti