keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

viikon 21 treenit ja pieni avautuminen

 photo P5215608_zpsq2cyvpwp.jpg

J: Viime viikon treenit olivat tällä kertaa aika juoksupainoitteisia. Salille ehti vain kerran, mutta se ei haittaa ollenkaan puolikkaan lähestyessä kovaa vauhtia.. 

Ma: Lepo
Ti: Lenkki 42min/6,8km (06:10min/km) Juostiin alkuun vähän rennompaa ja viimeiset kaksi kilometriä lujaa. Kotona venyttelyt 20min. 
Ke: Lepo
To: Sali 60min. Yläkropan tehotreeni, otti varsinkin ojentajiin, jotka oli vielä lauantaina kipeät!
Pe: Lenkki 51min/8,2km. (6:15min/km). Hölkättiin ekat 4 kilometriä kevyesti Kupittaan puistoon, vedettiin siellä vähän leukoja ja paluumatkalla kiristettiin vähän juoksuvauhtia.
La: Lepo, puutöitä mökillä!
Su: Lenkki 17,7km/1h 48min. (06:05min/km). Pitkästä lenkistä tuli viikon nopein, hups.. Oli tarkoitus juosta aina lenkin keskellä muutama kilometri tulevaa puolikasvauhtia, mutta väliaikojen mukaan nopeita kilometrejä kertyi yhteensä kahdeksan. 

Käytiin testaamassa perjantaina Kupittaalla uutta, ymmärtääkseni aikuisille suunnattua, kuntoilupaikkaa. Sieltä löytyy mm. pieni trampoliini ja isohko teline leuanvetoon yms. Harmi vaan, että paikalla leikkivät lapset vähän estivät treenaamista.. Mulla ei ole todellakaan mitään lapsia vastaan.  Olen sataprosenttisesti sitä mieltä, että lasten tulisi liikkua enemmän, mutta jotenkin se ärsytti, kun vanhemmat toivat lapsensa leikkimään sinne hikoilevien aikuisten sekaan ja itse seisoivat vain vieressä. Ei vaan siksi, että lapset valtaavat koko alueen, vaan myös siksi, että pieni lapsi kiipeämässä samaan tankoon jossa mä vedän viimeisillä voimillani leukoja, voi olla pieni turvallisuusriski.. Lapsukaisille on kuitenkin siinä vieressä se oma hehtaarin kokoinen Seikkailupuisto, joten jos voisivat jatkossa pysyä siellä ja antaa aikuisten tehdä omat treeninsä. On tietenkin ihan ok jos lapset leikkivät siinä nätisti aikuisten treenatessa, mutta jos ne juoksentelevat päättömästi paikasta toiseen välittämättä lainkaan muista, on se mun mielestä haitaksi niille, jotka ihan oikeasti haluavat treenata siellä. Aah, tekipä hyvää avautua.

Viime viikon treenit olivat muuten ihan jees. Pitkästä aikaa koin juoksuflow'n sunnuntain pitkiksellä, kun jalka nousi ja Riikan sanoin tuntuu kuin olisi lentänyt. Toivottavasti kymmenen päivän päästä on sama fiilis! Nyt pitäisi lähteä tämän viikon ensimmäiselle lenkille, on vähän sellainen olo ettei tuolla helteessä jalka oikein nouse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti