perjantai 24. kesäkuuta 2016

Tauko juhannuksesta

J: Tänään on juhannusaatto ja arvatkaa mitä mä teen? Istun kotona ja katson tv:tä! Meillä tuli pieni "välipäivä" mökkeilyyn ja se osui juuri juhannusaattoon. Kaupunkijuhannus tuli tällä kertaa kuitenkin ihan tarpeeseen, sillä viimeiset pari viikkoa olen mennyt aika kiireellä paikasta toiseen. Tultiin Teemun kanssa eilen myöhään Itä-Suomen reissulta kotiin ja tänään ollaan lähinnä vaan loikoiltu, käyty salilla ja tehty pitsaa.

 photo P6218396_zpsnwo0zvkl.jpg
 photo P6218407_zpsg2vc5con.jpg
 photo P6218411_zpsjrm4lnlr.jpg
 photo P6218428_zps3otx5i6q.jpg

Kotona on ihanaa, mutta en voi väittää, etteikö vähän harmittaisi katsella muiden ihania mökki- tai festarikuvia samalla kun itse makoilen vaan sohvalla. Mökkeily kuuluu juhannukseen. Onneksi sain jo alkuviikosta tehdä kaikkia kivoja mökkijuttuja, kuten lillua paljussa, ottaa auringonlaskukuvia, grillailla, pelata mölkkyä, juosta ötököitä pakoon ja hypätä lenkin jälkeen järveen. Oli ihanaa! Ja hei, huomenna mökkeily jatkuu taas, sillä otetaan suunnaksi Kemiö ja meidän vanhempien mökki.

Nyt ajattelin lähteä iltakävelylle katsomaan kuinka autio Turku oikein on näin juhannusaattona! En olekaan varmaan koskaan ennen viettänyt juhannusaattoa kaupungissa, enkä varmaan jatkossa (toivottavasti) tule viettämäänkään.. Oikein ihana juhannusta kaikille, missä sitten ikinä olettekin!

4 kommenttia:

 1. Täällä kans juhannus tänävuonna kaupungissa. Ensivuonna sitten perinteisempää :) Ihania kuvia!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep, ensi vuonna koko juhannus mökillä :D

   Poista
 2. Itsekkin vietin kaupunkijuhannuksen, kun piti olla hoitamassa yhtä koiraa. :D Eipä tääkään pöllömpi ollut, mut ehkä ens vuonna jotain muuta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehkä ensi vuonna vaikka mökille! Mut kiva, että sulla oli kuitenkin hauskaa :)

   Poista