tiistai 7. kesäkuuta 2016

Suosikkimekko

J: Päätin ennen kevätjuhlaa, että ostaisin sinne jonkun uuden ihanan mekon. Lopulta laiskuus kuitenkin iski, enkä jaksanut lähteä kauppoihin kiertelemään vaan päätin kaivaa kaapistani jotain päälle pantavaa. Onneksi, sillä tuo mekko on kyllä kiva ja yksi mun ikisuosikeista!

 photo P6045655_zpshggnldix.jpg
 photo P6045703_zpsjjahdwib.jpg
 photo P6045712_zpswvpstvzn.jpg

Mekko on ei ole vain kivannäköinen, vaan se sisältää ihania muistoja. Ostin sen neljä vuotta sitten Englannista, pari viikkoa ennen kotiin paluuta. Muistan pitäneeni sitä esimerkiksi viimeisen viikonlopun bileissa Englannissa sekä silloin, kun haettiin Teemun kanssa meidän ensimmäiseen yhteiseen asuntoon avain vuokranantajalta. Nyt sain uusia muistoja, kun olin mekossa kevätjuhlassa. Mun mielestä parhaita ovat sellaiset vaatteet, joihin voit turvautua tilanteessa kuin tilanteessa. Lisäksi Forever21:sen laatua ajatellen tuo on pysynyt tosi hyvänä!

 photo P6045672_zpskajlhdeh.jpg
 photo P6045729_zpsadwshzot.jpg
 photo P6045747_zpsn06aemvn.jpg
Mekko Forever21, sandaalit Vagabond ja laukku Glitter

Näitä Halikossa otettuja kuvia on muuten ihan muutama ja naurettiin niin paljon Riikan kanssa kun katsottiin niitä.. Mekon huono puoli on meinaan se, että suurimmassa osassa kuvia voisi luulla, että olen raskaana.. Riikan mielestä positiivista on se, että saan tehtyä teille näistä sellainen epäonnistuneet asukuvat -postauksen.. Saa nähdä kehtaanko!

Nyt ajattelin meikata ekaa kertaa tuon lauantain jälkeen ja lähteä lounaalle Riikan kanssa. Tänään olisi tiedossa myös pari asuntonäyttöä Salossa, jännää!

Mitä tykkäätte mekosta?

4 kommenttia:

 1. Mekko näyttää siulla tosi kivalta! :) Miullakin moniin vaatteisiin liittyy aina muistoja ja siks niistä harvoin raaskii edes luopua, vaikka ne olisi jopa rikki!

  VastaaPoista
 2. Tykkään! <3 Se sopii sulle todella hyvin ja ihanaa kun siihen liittyy noin muistoja.. Onnea asuntonäytöille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Näytöt oli jo eilen ja ei löytynyt tällä kertaa meille omaa kotia :(

   Poista