sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Sateiset 21,1km photo 20160612_121957-001_zpsrnxjbnqb.jpg
 photo 20160612_122032_zpswmopviya.jpg

R&J: Jee, se on ohi! Nyt on taas ihan mahtava fiilis, mutta kyllä siinä juoksun aikana kerran tai pari tuli mietittyä miksi me tehdään tätä.. Juokseminen on kyllä ihanaa, mutta 21 kilometriä kaatosateessa mutaisilla teillä oli kyllä aika syvältä. Meillä osui tällä kertaa vähän huonompi tuuri, sillä lähes koko matkan tuli vettä. Onneksi sentään säätiedotuksessa luvattu ukkonen pysyi poissa. Meillä oli ennen juoksua kaksi tavoitetta: päästä alle kahden tunnin tai edes parantaa viime vuoden aikaa. Nyt täyttyi vaan tuo jälkimmäinen ja aika parani viime vuodesta vajaalla kahdella minuutilla (02:03:06). Ihan hyvä sekin ja tällä hetkellä pitää olla siihen tyytyväinen. Tänään ei olisi päässyt yhtään nopeampaa. 

Ajateltiin kirjoittaa taas vähän laajempi postaus juoksusta sitten joskus kun on enemmän aikaa. Nyt jatketaan lomailua ja suunnataan pian pubiin hamppareille ja siiderille, sekä nähdään taas Jennan St Albansissa asuvaa kaveria. Siitä on tullut jo perinne! Huomenna lennetään Dubliniin, edelleen kaivataan vinkkejä sinne, esimerkiksi kivoista ravintoloista tai kahviloista.. Heippa!

8 kommenttia:

 1. Vau mikä aika. Hienosti olette juosseet sateesta huolimatta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän jä harmitaa ettei mennyt se 2h rikki..

   Poista
 2. Jo pelkästään toi matka on huikea suoritus ja saati sitten tuollaisessa säässä! Ootte kyllä kovia mimmejä! :)

  Ihanaa loman jatkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Upee suoritus ilmeisesti aika kamalissa olosuhteissa! :) Kivaa lomanjatkoa molemmille!

  VastaaPoista
 4. Pikaiset Dublin-vinkit: Queen of Tarts on huippu kahvila: http://www.queenoftarts.ie/, Green 19 kiva ja rento ravintola: http://green19.ie/. Cafe Java on myös mukava, täältä saa myös lounasta: http://www.cafejava.ie/#about. Käykää pubeissa, esim. O'Donoghue's -pubissa on kivoja irkkumusajameja :) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, unohdettiin ne tosin ihan kokonaan :/

   Poista