keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Salossa tapahtuu - Outfox Festival + arvonta

J: Bongasin joskus alkuvuodesta mielenkiintoisen mainoksen, jossa mainostettiin jotain Salossa järjestettävää festaria. Muistan miettineeni, että mikähän tuollainenkin on ja sivuutin mainoksen kokonaan. Pian törmäsin samaan mainokseen ja huomasin, että siellähän esiintyy Robin (!!). Tämä herätti lopulta kiinnostukseni ja tutustuin tarkemmin festareihin. Outfox on siis uusi salolainen festivaali, jossa on joukko Suomen parhaita artisteja, kuten Anna Puu, J Karjalainen, Anna Abreu, Softengine, Mira Luoti.. Lisäksi esiintyy useampia hieman (mulle) tuntemattomia artisteja, kurkatkaa täältä.

Mä jaksan ihailla ihmisiä, jotka jaksavat Salossa edelleen yrittää ja järjestävät tällaisia tapahtumia. Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun tapahtuman järjestäjät ehdottivat pientä yhteistyötä. Salo on tosiaan elänyt viime vuosien aikana suurta muutoksen aikaa, kun Nokia vei tehtaansa pois Salosta ja myöhemmin Microsoftiksi muuttunut firma ilmoitti vetävänsä viimeisetkin toimintansa pois Salosta. Tämä kaikki vaikutti todella paljon kaupunkiin, sillä tehdas on työllistänyt tuhansia ihmisiä Salon talousalueella. Lisäksi työntekijät ovat tuoneet rahaa muihinkin Salon palveluihin ja tehdas tietenkin työllisti myös alihankkijoita. Nyt kaikki on mennyt. Voisinkin väittää, että jokainen salonseutulainen tuntee vähintään yhden, joka on Nokian lähdön takia ollut pitkään työttömänä. Minäkin tiedän useamman, Nokian lähtö vaikutti meidänkin perheeseen.

 photo 13015552_595155093969558_169121387081550990_n_zpsoscnrhzp.jpg
Kuva lainattu täältä

Nyt on kuitenkin asiat jo paremmin ja Salo on lähtenyt uuteen nousuun. Mielestäni tällainen festari on siitä hyvä esimerkki! Itse tulevana salolaisena aion ehdottomasti mennä paikalle ja laulaa muiden salolaisten kanssa Robinin tahtiin. Olen jo pitkään halunnut nähdä Robinin keikan ja nyt vihdoin on mahdollista, jee!

Outfox järjestetään siis 29-30.7. Salossa, ihan keskustan kupeessa "Hansan" tontilla. Nettisivuilta löytyy paljon lisätietoa. Ja mikä parasta, nyt jollain teistä olisi mahdollisuus voittaa tapahtumaan liput. Riittää kun kommentoit tähän postaukseen kenen artistin keikkaa odotat eniten. Lisää mukaan vielä sähköpostiosoitteesi ja olet mukana arvonnassa. Arvomme voittajalle 2kpl lippuja, jotka ovat siis voimassa sekä perjantaina että lauantaina. Arvonta päättyy 26.6. Onnea kaikille arvontaan!

Postaus toteutettu yhteistyössä Outfox Festivaalin kanssa

47 kommenttia:

 1. Robin!! No okei, ehkä myös Anna Puu <3

  hmkurone@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Täällä kyllä innostuttiin sen verta paljon kyseisistä festareista, että on ihan pakko päästä näin entisenä Salolaisena! Ja mikä parasta, oon saanut houkuteltua lähtemään mukaan pari opiskelijakaveria tuolta aika pohjoosesta. ;-)

  Myös itsellä sytytti juurikin tuo Robin, mutta myös J. Karjalainen! Ja sitten kun Softengine kiinnitettiin, niin eihän siinä sitten muuta enää tarvittukkaan.:-D Eli Softengine taitaa viedä voiton tällä kertaa. Oon kyllä itse ainakin todella positiivisesti yllättynyt artisteista, sillä mukana on niin monta kiinnostavaa esiintyjää, esimerkiksi Jay Ray:n esiintymistä ootan myös innolla edellä mainittujen lisäksi.:-) Hyvä Salo!

  heikkila9@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Meikäläinen innostui näistä festareista kovasti entisenä turkulaisena, olis ihan mielettömän siistiä päästä tsekkaamaan meno ja meininki näillä ! Lisäks pari kaveriakin asuu Salossa, niin ehkä jompikumpi pääsis mun mukaani näille festareille. :P Jasiis ehdottomasti Robinin keikkaa odotan eniten, hyvänä kakkosena tulee Anna Puu. :)

  henduu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että muuallakin kuin jättikaupungeissa tapahtuu! :) Mie tykkäisin nähdä Anna Abreun, olen vasta nyt suomenkielisen musiikin aikana tyköstynyt häneen - ja nyt tykkäänkin paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Hei jee Salo! Mä haluun nää liput kans koska Robin! ❤
  christina.nybondas@gmail.com ��

  VastaaPoista
 6. Äää hei mä haluun!!! Tää kevään/kesän suhteellisen runsas matkailu vähän niinkun johti siihen, että lupasin itelleni olla pistämättä rahaa mihinkään festareihin, mut ei hitsit kun olis kiva silti päästä festaritunnelmiin :D Plus, oon suunnitellut harrastavani enempi kotimaan matkailua, elikkäs Salohan olis mitä parhain matkakohde sitäkin ajatellen :D Mut joo asiaan, kyllä mä eniten haluisin nähä Robinin.
  T. Robin_fangirl^90
  milla@miffas.com

  VastaaPoista
 7. J. Karjalaisen keikkaa odotan eniten! :)
  piupau84@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. Paljon hyviä esiintyjiä mutta J. Karjalaisen musiikista tykkään joten häntä haluaisin kuulla. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti Robin ^_^

  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Anna Puu :)

  Jalonensanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Anna Puu :)

  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tyttäreni asuu salossa ja hän varmaan menisi katsastamaan j.karjalaista :D
  Siksi antaisin hänelle ja hänen tulevalle vaimolleen nää liput ilomielin.

  VastaaPoista
 13. j karjalaisen haluaisin tottakai nähdä! henkka8989@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti Robin! Robin on niin sympaattinen ja mukava kaveri! Ja aivan mahtava lavapersoona.

  Emilykq358@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Airiina
  Anna Puun ehdottomasti haluan nähdä.

  aiholapp@uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 16. J Karjalainen kipa89@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. Anna Abreu olisi pop! j.ragu@mail.com

  VastaaPoista
 18. Robin
  jemina.salonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Helou! :) nyt on pakko sanoo että softengine kiinnostais livenä kuulla ja sähköposti on tiina.elonen82@hotmail.com Oispa kiva voittaa liput..

  VastaaPoista
 20. Siis kyllä se olisi Robin, innostuin vasta viime vuonna kyseisestä artista ja olen myyty :D Miten kiva olisikaan päästä oman kotikaupungin festareille, ettei tarvitse rannalla nyyhkyttää

  loljokutitta@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. ROBIN!!! Mun guilty pleasure hih :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. J. Karjalainen
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Hennajenniina
  Anna Abreu ja J. Karjainen olisi kivat nähdä.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 24. ROBIN!!!

  jaada.tuominen@gmail.con

  VastaaPoista
 25. Spekti täräyttää. ;) rosanna.ollikainen@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Olisi kyllä ihana voittaa minijälle. on kovin toivonut pääsevänsä tuonne! :) anna puu on suuri idoli. Irjamarjatta.nieminen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Jeeeee! ihana oot! :) tahtoisin ehdottomasti päästä kattoo Anna Puuta!
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Anna Puu! aannixd@gmail.com

  VastaaPoista
 29. annan Puun Annalle puun ja kiivetään yhes siihen. tonilaaksonen88@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Robinia ja Anna Puuta <3 Robin on varmaan Antti Tuiskun ohella positiivisimpiä ja ulosanniltaan järkevimpiä artisteja iästään huolimatta :)

  VastaaPoista
 31. En tiiä julkasko tää jo tätä, mut laitetaan varuilta uusiks :)Eli Robinii ja Anna Puuta. Robin on mielestäni Antti Tuiskun ohella positiivisimpia artisteja, erinomainen esimerkki ja roolimalli monelle sekä haastattelujen perusteella hyvin järkevä nuoresta iästään huolimatta :)
  haisuli81@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Vähän myöhässä bongasin tän mut salolaisena pakko tietty osallistua ;) Robinia odotan tietty eniten!!
  katju91@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Anna Abreu paivi.horkko@paimiolainen.com

  VastaaPoista
 34. Robin! janika.anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Anna Puun keikkaa odotan eniten, mahtava artisti, upee ääni eikä oo tullut vielä nähtyä livenä! 😊 Tää ois oiva tilaisuus! Eikä ois ees pitkä matka täältä Turun suunnilta. 😉
  anni.partanen93@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Peppi
  Anna Abreu ja Anna Puu olisi hauska nähdä.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 37. anna puu olisi kiva nähdä uudestaan
  lmasa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Anna Puu olisi mukava nähdä ja kuulla. pirjo.holanti@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Robinin keikkaa odotan eniten! :) Robin on ihan huippuhyvä live-esiintyjä. Näin hänet viimeksi livenä 18.6. Kouvolassa Purpflash -festareilla ja koska show oli niin näyttävä, tekisi kovasti mieli päästä uudelleen Robbarin keikalle.

  VastaaPoista
 40. Mira Luoti olis kiva nähdä livenä
  takso@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Ehottomasti Robin! :))) jalonen.anni@suomi24.fi

  VastaaPoista