tiistai 28. kesäkuuta 2016

Mihin loma katoaa?

J: Meinasi iskeä paniikki, kun tajusin mun loman olevan huomenna puolessa välissä. Ei vielä! Ihan kiva kyllä oikeasti mennä töihin, sillä siellä odottaa taas aivan uudet haasteet. Ja vaikka menenkin töihin, kesä ei toivottavasti lopu ennen syyskuun alkua. Tässä on pari viime päivää mennyt enemmän ja vähemmän tekemättä mitään, joten ajattelin kirjoittaa itselleni to do -listan siitä, mitä pitää tehdä vielä ennen loman (tai oikeastaan kesän) loppumista.. Samalla moni asioista on sellainen, jota haluan tehdä vielä Turussa asuessani. Vaikka muuttohommat eivät tällä hetkellä oikein etene, syksyllä tulen todennäköisesti asumaan Salossa. Jotenkin ihana päästä aloittamaan elämä taas ihan puhtaalta pöydältä, mutta kyllä ajatus silti hieman kauhistuttaa. Mutta ennen muuttoa haluan kuitenkin vielä ainakin:

 photo P6286689_zpsnyzgxnrj.jpg

..Käydä suppailemassa Ruissalossa

..Mennä kahville Pure Heron Jokirannan konttiin ja makoilla auringossa fatboylla

..Juosta lenkkejä eri puolella Turkua. Jokirantakin on ihan jees, mutta vaihtelu virkistää!

..Ajella Naantaliin ihailemaan maisemia

 photo P6286709_zpsmqgztq4e.jpg

..Käydä jokilaivalla siiderillä. Tai parilla. 

..Istuskella jokirannassa ihan muuten vain

..Käydä pelaamassa katukorista Paavo Nurmella ja juoksemassa Kuuvuoren portaita

..Ostaa torilta tuoreita hedelmiä ja kasviksia

 photo P6286700_zpsfhorfyvy.jpg

Hmm, yllättäen aika moni suunnitelmistani liittyy ruokaan tai juomaan, mutta ei kai se haittaa? Lomani on muuten tähän mennessä ollut jo aivan mahtava, jos toinen puolisko tulee olemaan puoliksikaan yhtä kiva, olen aika tyytyväinen! Turkuun liityvien suunnitelmien lisäksi tiedossa on myös ainakin pari mökkireissua. Haluaisin ehtiä vielä kesän aikana joko Tallinnaan tai Tukholmaankin, mutta saa nähdä mitä niille suunnitelmille käy. Nyt suunnitelmissa on kuitenkin iltapalaa ja nukkumista, heippa!

2 kommenttia:

  1. Naanatali on kyllä niin kaunis kaupunki, että siellä on ilo ihailla maisemia :) Ei tuo Turkukaan hassumpi ole, juuri varaamme kesälomareissua sinne suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siistiä, milloin olette tulossa? Kysy jos kaipaat jotain vinkkejä:)

      Poista