torstai 26. toukokuuta 2016

viikon 20 treenit: kovaa ja tehokkaasti


 photo 20160517_200433_zps5srvfn5z.jpg

 
R: En voi uskoa, että kahden viikon päästä ollaan jo Lontoossa! Ja reilun kahden viikon päästä juoksen elämäni neljännen puolimaratonin, iik. Tämän piti olla se puolikas, jolle ehdin treenaamaan superhyvin ja jolle lähden luottavaisin mielin hakemaan ennätystä.. Nooh, ei se ihan niin taas mennyt, jotenkin aika vaan katoaa jonnekin ja tuntuu ettei kunto kasva lainkaan. Onneksi jotain edistystä sentään on havaittavissa, mutta se paljon kaivattu juoksuflow on silti vähän kadoksissa.. Viime viikko oli treenien suhteen melko raskas, päätettiinkin että nyt ennen puolikasta pitää vähän keventää. Viime viikko näytti tältä:

ma: Lepo
ti: Lenkki kevyellä tahdilla 5,6km/34min + 10x100m vetoja kovaa + venyttelyt 15min
ke: Sali 60min (jalkoja+loppuun pieni hiit-treeni)
to: Sali 60 min (selkää ja olkapäitä)
pe: Lenkki vk-vauhdilla 8,2km/45min. Juostiin ensin noin kilometri kevyttä, sitten 5km "täysillä" ja loppuun vielä noin 2km kevyttä. Loppuun kevyet venyttelyt kotona.
la: Sali 75min (rintaa ja käsiä)
su: Lenkki pk-vauhdilla 14,3km/90min.  Keskipäivällä lämpimällä säällä juostu lenkki vei kyllä ihan voimat, toivon todella ettei muutaman viikon päästä St Albansissa ole liian lämmin. Ennemmin vaikka pientä sadetta!

Sellaista tällä kertaa.. En tiedä kannattaako näiden kahden viikon aikana tehdä enää noin rankkoja salitreenejä, kun esimerkiksi tuo viime keskiviikon jalkatreeni. Pitää ehkä priorisoida nyt juoksuun ja kehonhuoltoon, ennen kaikkea ehkä siihen kehonhuoltoon. Pian lähden kuitenkin salille, tiedossa on viikon ensimmäinen salitreeni, yläkroppatreeniä. Tällä viikolla juostaan myös viimeinen pidempi lenkki ennen puolikasta, mihin tämä aika oikeen katoaa?

2 kommenttia:

  1. Tuntuu, että aina on joko maanantai tai perjantai eli aika todellakin lentää siivillä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tai sunnuntai ;) taas täällä mietin, miten viikonloppu voi mennä niin nopeasti..

      Poista