maanantai 9. toukokuuta 2016

viikon 18 treenit: aurinkoa ja hikeä

 photo jenna4 20_zpsowisxqvy.jpg

J: Vime viikon treeneistä jäi päällimmäisenä mieleen kiireettömyys! Ihana kun oli pari ylimääräistä vapaapäivää, jaksoi paljon paremmin treenata ja energiaa oli selvästi enemmän ilman aikaisia aamuherätyksiä..

Ma: Jalkatreeni ulkona. Noin puolen tunnin pikatreeni sisälsi vetoja, askelkyykkyjä, hyppyjä ja loikkia. Syke pysyi koko ajan korkealla ja treeni meni sinne mihin pitikin, eli jaloissa tuntui vielä loppuviikollakin!
Ti: Salitreeni 60min. Käsiä ja olkapäitä
Ke: Salitreeni 75min. Selkää ja rintaa 
To: Lenkki 95min 14,3km.(6:40/km) + 25 min venyttelyt. Ihanan hikinen lenkki aurinkoisessa säässä. Huomasi kyllä, että kroppa ei ole ihan vielä tottnut näihin lämpötiloihin!
Pe: Kevyt lenkki 32min 5km.
La: - (Puutalkoot mökillä meni kyllä hyvin treenistä..)
Su: Salitreeni 70min. Jalkoja ja corea. Noin puolet liikkeistä tehtiin painoilla ja puolet oli kehonpainolla tehtäviä ja sykettä nostattavia. Illalla vielä venyttelyt ja rullailut.

 photo jenna2 20_zpsmziipu2u.jpg

Viime viikon treeneistä jäi uupumaan hieman nopeapi lenkki. Puolimaratonin lähestyessä pitäisi alkaa hakea sitä vauhtia, jos aikoo tavoitteisiin päästä. Tykkään vaan niin paljon enemmän juosta kevyitä pk-lenkkejä ja höpötellä siinä samalla! Onneksi tällä viikolla olisi tarkoituksena tehdä jotain vetoja ja lauantaina pääsee kokeilemaan vauhtia Viking Gracen kannelle. Tosin ei siellä kannella varmaan oikeasti kovaa pääse juoksemaan, eikä se tarkoitus olekaan. 

Tämä viikko alkoi lepopäivällä. En tiedä painoiko vielä viime viime viikon treenit vai mikä, mutta nukuin parin tunnin päiväunet kun vihdoin pääsin töistä kotiin. Herätyskello oli kyllä soimassa 20 minuutin jälkeen, mutta jotenkin se torkkunappi houkutteli tällä kertaa enemmän kuin salitreeni. Loppujen lopuksi varmaan ihan hyvä päätös, omaa kroppaa tulee kuunnella. Tänään mun kroppa kaipasi unta ja sai sitä. Ja saa lisää sitä kunhan vaan Suomen matsi loppuu. Nyt iltavenyttelyt ja jääkiekon toinen erä. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Miten teidän viime viikon treenit meni?

2 kommenttia:

  1. Huh miten paljon taas treenejä! :) on ollut kyllä niin ihanat kelit, että ite oon viihtynyt lenkkipoluilla salin sijaan, mutta sieltähän ne sateet kohta taas tulevat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta määrä ei korvaa laatia ;) Vähemmälläkin voi kuitenkin saada samat tehot irti! Lenkkeily auringossa on kyllä ihan parasta!

      Poista