keskiviikko 4. toukokuuta 2016

viikon 17 treenit: kun kiire ei oikeasti ole tekosyy

 photo treeni2_zps3mm80mqa.jpg
 photo treeni1_zpsuuiukfyh.jpg
Takki Haglöfs (saatu), housut Soc, kengät Asics

R: Joskus aiemmin olin sitä mieltä, että kiire on vaan tekosyy treenamattomuudelle. No, edelleen olen sitä mieltä, että usein kiirettä käytetään tekosyynä, mutta itse sain viime viikolla kokea sen, ettei ihan oikeasti ehtinyt treenaamaan niin paljon, kun olisin halunnut. Ei ehtinyt pitkälle lenkille, päinvastoin, lyhyenkin lenkin mahduttaminen viikkoon tuntui hankalalta. Heti kun muutama arki-ilta on täynnä ohjelmaa (viime viikolla oli blogijuttuja ja työporukan kehittämispäivän risteily), jää treeneille vähemmän aikaa. Ja vielä kun vappu osui samaan viikkoon.. Joskus on kuitenkin hyvä olla jotain muutakin tekemistä kun treenaaminen, mutta parastahan olisi, jos kaiken muun lisäksi ehtisi treenaamaan haluamansa määrän.. Lisää tunteja vuorokauteen! Tältä viime viikko näytti:

ma: Mäkivetoja. 5x300m loivaa mäkeä ylös täysillä ja samantien hölkkää alas. Minuutin palautumiset välissä. Lisäksi 1,5km lämmittely ja loppuverryttely kevyttä hölkkää. Yhteensä n. 45min. Kotona venyttelyt n. 15min
ti: Salitreeni 75min. Pitkästä aikaa kunnon jalkatreeni, hyvin kulki! Ja tuntui vielä torstaina jaloissa..
ke: -
to: Lenkki 50min/8km. Perushölkkäilyä. Lenkin lopulla ihan kamala vesisade yllätti ja kotona olin läpimärkä. Olin suunnitellut joogailua lenkin jälkeen, mutta menin suoraan suihkuun.
pe:-
la:-
su: Lenkki 30min/5km kiihtyvällä tahdilla. Juoksin jokaisen kilometrin edellistä kovempaa, viimeinen oli tosin hidasta loppuverkkaa. Kiva pikainen vk-treeni. Kotona vielä 10min corea ja 15 min venyttelyt.

Onneksi tällä viikolla aikaa on enemmän ja huomenna on arkivapaa, jee! Olen ihan fiiliksissä vapaapäivästä, suunniteltiin Jennan kanssa, että mennään pitkälle lenkille, kun on näin ihana sääkin. Monilla taisi viikonloppu alkaa jo tänään, mutta mä joudun vielä perjantaina töihin. Onneksi senkin jaksaa paremmin tuon yhden vapaan voimalla. Ja tuntuu siltä, että nyt kun on näin ihana sää, niin energiaakin on heti enemmän. Tällainen kesäinen sää vois mun puolesta jatkua syyskuulle :)

2 kommenttia:

  1. Nää säät on niiiin ihanat, todellakin lenkkeilykelit kun ei ole vielä liian kuumakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihana kun aurinko lämmittää silleen just sopivasti.

      Poista