perjantai 6. toukokuuta 2016

Mitä tarvitaan täydelliseen lomapäivään?

 photo P5065466_zpsc7urltp1.jpg photo P5065459_zps4p3imuih.jpg photo P5065476_zpsjkijksn4.jpg photo P5065457_zpspolkcdk0.jpg

J: Niin mahtavat pari lomapäivää takana, etten edes tiedä mistä aloittaisin kirjoittamaan.. Olen juossut lenkkejä pelkässä t-paidassa, nähnyt useampaa kaveria, käynyt jokilaivassa ensimmäistä kertaa, shoppaillut hieman, käynyt kampaajalla (joka tosin oli pienehkö pettymys), leiponut juustokakkua, siivonnut ja ottanut parvekkeella aurinkoa. Huh, paljon kaikkea on jo ehtinyt!

Ruokajutuista täytyy mainita sen verran, että kävin tänään ensimmäistä kertaa Pure Herossa lounaalla tyttöjen kanssa ja oli kyllä hyvää! Sinne pitää mennä mahdollisimman pian kakuille, näytti niin herkulliselta. Päivän kruunasi vielä Street Food Carnival, jossa käytiin Teemun kanssa pyörähtämässä ja hakemassa Street Castrossa sandwichit iltapalaksi. Sekään ei pettänyt. Street Foodia löytyy vielä huomenna klo 11-18 Brinkkalan Pihalta, kannattaa käydä fiilistelemässä tunnelmaa vaikkei ruokaa jaksaisikaan jonottaa. Tai mitä mä selitän, ehdottomasti kannattaa jonottaa.

Ihana kyllä, kun Turku on herännyt henkiin auringon myötä. Joka paikassa on hymyileviä ihmisiä ja menoa riittää! Toivottavasti saadaan nauttia näistä ilmoista vielä pitkään.. Nyt mä jatkan iltaa Leijonien parissa ja ihastelen ihan vaan ikkunasta aurinkoista iltaa ;) Ihana viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Jeee kiva kuulla vinkkejä ruokavinkkejä Turkuun, kun oon siellä kesän! :P se on just ihana kesäkaupunki muutenkin <3 hyvää lomanjatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista