keskiviikko 18. toukokuuta 2016

kengät, joilla on opetus

 photo adidas1_zpsanponbks.jpg
 photo adidas4_zpsn7394mgr.jpg
 photo adidas3_zps9qrwnjwo.jpg
 photo adidas2_zps1rbezs4t.jpg

R: Voisi luulla, että tälleen työssäkäyvänä shoppailisin enemmän, kun opiskeluaikoina, mutta oikeastaan tilanne taitaa olla melkein päinvastoin. En tiedä johtuuko iästä vai mistä, mutta olen nykyään tosi tarkka kaikesta, mitä ostan. Okei, tuhlaan joskus (hyvään ja laadukkaaseen) ruokaan, mutta vaatteiden ostamisessa olen nykyään tosi tarkka. Mietin pitkään ostopäätöksiä, joskus liiankin pitkään, sen sain taas todeta.. Oltiin ennen vappua työporukan kanssa piknik-risteilyllä kehittämispäivässä. Katselin jo ensimmäisen laivan myymälässä eräitä Adidaksen kenkiä ja laivan vaihdon jälkeen sovittelin toisessakin myymälässä samoja muutamaan otteeseen. Sovittelin niitä jalkaan ja pähkäilin ostopäätöstä, vaikka hinta ei ollut paha ja ne oli ihan sellaiset, mitä olen etsinytkin. Mun kenkäkaapissa oli mustien tennareiden mentävä aukko.

Jostain syystä aloin kuitenkin pihistelemään ja jätin kengät kauppaan. Myöhemmin vähän harmitti ja yritin etsiä samoja nettikaupoistakin (huonolla menestyksellä). Olin koko ajan ajatellut, että haluan mustat Niken tennarit, mutta nähtyäni nuo Adidakset, en enää saanutkaan ajatuksia pois niistä. Lopulta kuitenkin mulla kävi tuuri ja sain kengät omakseni pienen mutkan kautta! Työkaverini oli nimittäin ostanut laivalta samat kengät tyttärelleen, mutta ne osoittautuivatkin väärän kokoisiksi hänelle. Onneksi tämä työkaveri muisti, että mäkin sovittelin laivalla kyseisiä kenkiä ja tajusi kysyä, haluaisinko ostaa ne. Ja arvatkaan haluisinko? ;)

Huh, paljon asiaa kengistä. Mutta eikö olekin hienot? Tollaset sopivan sirot ja siistit, sopii vaikka töihinkin. Ja tosi mukavat jalassa. Tämän kenkätarinan opetus on ehdottomasti se, että jos oikeasti haluaa (ja tarvitsee) jotain, kannattaa ostaa heti, eikä pihistellä!

12 kommenttia:

 1. Voi vitsi mikä sattuma :D sulla todella kävi onni onnettomuudessa. :D onneksi sait kengät koska hienothan ne on ja mukavan oloiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Kerrankin näin päin, että kävi tuuri!

   Poista
 2. Hyvännäköiset kengät ja aika hyvä tuuri sulla!

  VastaaPoista
 3. Onpa nätit! Mikä malli tämä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, muistaakseni adidas ZX Flux tms.. En säästänyt laatikkoa niin en ole ihan varma :/

   Poista
 4. Ihanat kengät! Hyvät kengät on satsaus selän, jalkojen ja koko kropan hyvinvointiin, joten niihin saakin satsata :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kivannäköiset Addun kengät, mullekin passais ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en edes muista olenko aiemmin (pitkään aikaan) omistanut Adidaksia.

   Poista
 6. Mulla on Niket ja olen niihin tyytyväinen, mutta tosin nuo sinun Adidakset ovat kauniimmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Pääasia että olet omiisikin tyytyväinen!

   Poista