perjantai 20. toukokuuta 2016

juoma, joka virkistää hikisen lenkin jälkeen

 photo kookosvesi_zpsussw4c2l.jpg
 photo P5207020_zpsqcabu8yi.jpg
Kookosvesi saatu Puhdistamolta

R: Syöttekö te kauden hedelmiä tai kasviksia? Mä olen huomannut, että olen alkanut ihan vahingossa kausisyöjäksi. Toki syön  ympäri vuoden omenoita, kurkkua, porkkanaa jne, mutta jotkut hedelmät ainakin ovat sellaisia, että ne kuuluvat selkeästi tiettyyn vuodenaikaan. Ja arvatkaas mitä, vesimelonikausi on täällä! Vesimeloni on yksi mun suosikeista, viime kesänä taisin syödä sitä oikeasti lähes joka päivä. Useimmiten syön vesimelonia ihan sellaisenaan, mutta joskus myös salaateissa tai juomissa. Tällä kertaa inspiroiduin Puhdistamon uudesta kookosvedestä - tein siitä ja vesimelonista mielettömän raikkaan ja nesteyttävän juoman.

Puhdistamon uusi kookosvesi on 100% kookosvettä. Se ei sisällä lainkaan lisäaineita, vaan sisältää ihan vaan kookosvettä. Kookosvesi on täydellinen juoma esimerkiksi treenin jälkeen, se nesteyttää ja sisältää kaliumia (samoin kun vesimeloni!). Kookosvesi toimii täydellisesti vesimelonin kanssa, niistä voi surauttaa jääpalojen kanssa blenderissä ihana virkistävän juoman hikisen lenkin jälkeen. Nam! Aloin muuten miettiä, mahtaisiko tämä yhdistelmä toimia mehujäissä? Ostin sellaisia mehujäämuotteja viime kesänä Ikesta.. Pitää varmaan kokeilla!

Postaus toteutettu yhteistyössä Puhdistamon kanssa

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Tätä täytyy kokeilla! En olisi kyllä itsekseni osannut yhdistää näitä kahta :D

  VastaaPoista
 2. Oi kookosvesi kuulostaa ihanalle ja voisin kuvitella, että nuo kaksi surrattuna yhteen tekisi aika ihanaa mehujäätä :) Kannattaa todellakin kokeilla!

  VastaaPoista
 3. You have a great sense of style, I love this look from head to toe!

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans vesimelonikausi meneillään ja puputan sitä monta viipaletta päivässä! Muuten suosin kans aina meneillään olevan satokauden tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainut ;) Ja pian alkaa nektariinikausi, nam!

   Poista
 5. Tuota juomaa on kyllä pakko kokeilla! Mulla kun on jääkaapissa tuollainen kookosvesi ja oon miettinyt että mitä mä siitä tekisin :D Kiitos siis hyvästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kokeile ihmeessä, vesimelonin kanssa jäitä mukaan niin maistuu ihanan virkistävältä ;) Tuu kertoo millasta tuli, jos kokeilet!

   Poista