tiistai 24. toukokuuta 2016

Jäägurtti!

J: Mistä tietää kesän saapuneen Turkuun? No ainakin siitä, että Jäägurtti on taas muuttanut jokirantaan, Aurasillan kupeeseen. Taisin jo viime kesänä hehkuttaa, että sieltä saa ehdottomasti Turun parhaat jäätelöt. Tai jos tarkkoja ollaan, jogurttijätskit! Plussaa myös terveellisimmistä täytteistä, kuten marjoista, hedelmistä, goji-marjoista ja karpaloista. Herkkulakkolainen kiittää..

 photo P5235533_zpsoma2uegs.jpg
 photo P5235523_zpsss5co6au.jpg
 photo P5235593_zps7gndxwfv.jpg
 photo P5235585_zpsjjh5siec.jpg
 photo P5215631_zpsqxs7unzd.jpg

Suosittelen ehdottomasti nappaamaan jätskit mukaan ja kävelemään aivan upeaa jokirantaa Tuomiokirkkoa kohti. Mä kävelen sieltä itse useamman kerran viikossa, mutta maisemat jaksavat silti ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. On tämä Turku kyllä upea, eikö olekin? Tosin musta tuntuu, että ihan joka paikka Suomessa on tällä hetkellä kaunis, kiitos siitä kuuluu kesälle. Nyt munkin täytyy myöntää, että kesä on vihdoin täällä. Nautitaan kaikki siitä hetki, loppuviikolla taas viilenee.

Kuvat on mun ja Riikan eiliseltä kirjastoreissulta, jolloin oli pakko uhmata herkkulakkoa jogurttijäätelön verran. Onneksi tuossa on vähemmän sokeria kuin tavallisessa jäätelössä ja lisukkeetkin oli tällä kertaa terveellisemmät. Maku taas oli aivan täysi kymppi, eikä seurassa tai ilmassakaan ollut todellakaan mitään valittamista. Näitä iltoja lisää!

7 kommenttia:

 1. Jäägurtti on kyllä mainio :)! Tullut pysähdyttyä siihen pari kertaa Turun reissuilla. Nyt sen sijaintikin on mainio upeassa jokirannassa... <3 Huomaatko, vähän ex-turkulainen ikävöi "kotiin"? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ;) Ymmärrän kyllä hyvin jos sulla on ikävä tänne! Turku on ihan paras ja mietityttää jo, miten selviän jos muutan pian täältä pois. Yhyy!

   Poista
 2. Just tulin kanssa jäägurtilta :D On se kyllä niin hyvää!

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäisiä kuvia! Nousi kyllä vesi kielelle tota jääjugurttia katsellessa :D

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista