tiistai 3. toukokuuta 2016

Ihana Murena!

J: Viime viikolla oli taas ihana piristys keskellä arkea, kun päästiin Riikan kanssa käymään Murenan 5v syntymäpäivillä Salossa. Lahja & Herkku Murena on jo useamman kerran pitänyt vastaavanlaisen blogi-illan, mutta viime viikkoinen oli kyllä ehdottomasti paras! Paikalla oli oman väen lisäksi muidenkin yritysten edustajia ja kuulimme esimerkiksi Malmgårdin kartanon tuotteista, Mathildedalin kyläleipurin leivistä sekä Opaliinan toiminnasta. Lisäksi saimme maistella kaikkien edellisten ja Murenan omia herkkuja. Sai taas vieriä pois sieltä..

 photo P4276719_zps4nanynkv.jpg
 photo P4276707_zpsqzniiyfh.jpg
 photo P4275433_zpsghtow3t1.jpg
 photo P4276717_zpshjeuplt2.jpg
 photo P4276714_zpsmukryobd.jpg

Ihanien esittelyiden lisäksi olin todella positiivisesti yllättynyt taas Murenan omasta valikoimasta. Tällä kertaa esillä oli vahvasti kevät- sekä kesätuotteet ja mukaan lähtikin perinteisten herkkujen lisäksi vapun juhlintaan sopivia pillejä ja serpentiiniä. Olisin voinut ostaa vaikka mitä muutakin, mutta tein jo jokin aika sitten päätöksen, etten osta kotiin mitään uutta ennen kuin on uusi (ja oma) asunto! Mukaan tarttui siis tällä kertaa enimmäkseen ruokatuotteita, esimerkiksi maailman parhaita kaurahiutaleita sekä maailman toiseksi parasta fudgea (parasta saa Englannista!). Lisäksi saimme kotiin maisteltavaksi tuoretta leipää ja muita herkkuja, jotka tuli tuhottua heti viime viikolla..

 photo P4276727_zpslob36j4g.jpg
 photo P4276732_zpsmw4ktdl1.jpg
 photo P4276738_zpsov2ab9y6.jpg
 photo P4275441_zpsi3fzp6du.jpg
 photo P4276731_zpsfurmtcpg.jpg

Onneksi Saloon muuttaessa tuo Murena on lähellä ja pääsee tekemään halutessaan vaikka joka päivä löytöjä sieltä.. Lisäksi Murena on avannut aivan ihanan nettikaupan, josta löytyy vaikka mitä kivaa! Käykää kurkkaamassa. Teillä lukijoilla on nyt mahdollisuus saada -10% alennus kertaostoksesta koodilla KYH10. Kun otatte toimitustavaksi liikkeestä noudon, ei tarvitse maksaa postikuluja lainkaan ja saatte silti alen ;) Alekoodi on voimassa toukokuun loppuun, eli nyt siis kaikki ostoksille!

Onko Murena teille tuttu? Jos ei, suosittelen tutustumaan!

2 kommenttia:

  1. Tostahan täytyy mainita ystäväpariskunnalle jotka just lähtivät kesänviettoon (siis ihan oikeesti!) Suomeen ja Saloon, jossa heillä on ns. mökki. Kiitos vinkistä! Paikka näyttää todella kivalta!

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihanalta!

    VastaaPoista