sunnuntai 1. toukokuuta 2016

erilainen krapula

J: Alkoholista aiheutuvan krapulan sijaan täällä podetaan oman diagnoosini mukaan jonkinlaista sokerihumalakrapulaa. Liiallisen sokerin, roskaruuan ja liikkumattomuuden seurauksena olo on tällä hetkellä kuin jyrän alle jääneellä. Väsyttää, laiskottaa ja kiukuttaa. Olo on levoton, enkä pysty oikein keskittymään edes tämän postauksen kirjoittamiseen. Oon tässä viimeisen tunnin harkinnut suihkuun menoa, mutta vieläkään en ole onnistunut..

 photo P4245595_zpsdrhlnrhv.jpg

Oloon saattaa vaikuttaa myös se, että olen viimeksi harrastanut liikuntaa torstaina. Mulle yli kolme päiväiset tauot eivät ole tavallisia, vaikka ihan hyvä välillä tekevätkin. Nytkin päätin kuunnella omaa kroppaa ja siksi sekä perjantai että lauantai olivat lepopäiviä. Tästä päivästä tuli lepopäivä vähän vahingossa, sillä mulle iski vappupiknikillä ihan kauhea vatsakipu. Onneksi se sentään meni ohi, olin jo ihan varma saaneeni ruokamyrkytyksen.. Nyt vaan toivon, ettei väsynyt olo ja vatsakipu ole merkkejä lähestyvästä flunssasta tai mistään muustakaan, sillä haluan päästä ensi viikolla treenaamaan ;) Lisäksi ensi viikolla on vain kolme työpäivää, jee!

 photo P4245613_zps0nrbb9lv.jpg

Kaikesta huolimatta oli kyllä mukava vappu. Tällaiset laiskat viikonloput kyllä muistuttavat hyvin siitä, kuinka paljon kroppa sitä treeniä, puhdasta ruokaa ja säännöllisiä ruoka-aikoja kaipaa. Pitää ajatella positiivisesti - nyt on ainakin hiilarivarastot täynnä ja ei tee vähään aikaa mieli mitään herkkuja. Tai tuosta viimeisestä en tiedä, todennäköisesti huomenna menen napsimaan laatikosta loput suklaat..

Nyt on pakko ryhdistäytyä, mennä suihkuun ja nukkumaan. Toivottavasti kaikilla oli oikein hyvä vappu!

2 kommenttia:

  1. Itellä on vähän sama fiilis, ihan sellanen pulla olo. Liikaa sokeria, pullamössöä,huonoja hiilareita ja liian vähän liikuntaa..Onneks arki alkaa taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, arki on parasta ;) Niin ja hyvä tietää, etten oo ainoa ketä on vähän herkutellut liikaa vappuna..

      Poista