tiistai 26. huhtikuuta 2016

viikon 16 treenit: kevyempi viikko

 photo P1014486_zpsaujkicpz.jpg
 photo P1014482_zpso1fx1woa.jpg
Treenikuvat arkistojen kätköistä Australian reissulta tammikuulta..

R: Viime viikko oli kevyempi viikko treenien suhteen. Mitään muuta kevyttä viikkoon ei sitten mahtunutkaan, tuntuu että tekemistä oli niin paljon, ettei pahemmin ehtinyt paikallaan olemaan. Joskus on kuitenkin hyvä pitää vähän kevyempiä treeniviikkoja. Kevyempien viikkojen aikana ei tarvitse unohtaa treenailuja kokonaan, mutta salilla voi tehdä kevyemmillä painoilla, lenkeillä pysytellä matalimmissa pk-sykkeissä ja keskittyä vaikka joogaan ja kehonhuoltoon. Kroppaa ei voi jatkuvasti vetää ihan äärirajoille. Tässä viime viikon treenit:

ma: Lepo
ti: Koristreenit 90min kevyttä/keskiraskasta, enimmäkseen heittelyä ja pientä pelailua
ke: Lepo
to: Sali 60min yläkroppaa
pe: Korispeli 4+10min + lämmittelyt. Kauden viimeinen peli ja voitto tuli! Tavoitteena oli saada pelissä 100p, mutta vähän jäätiin siitä.. Lopputuloksena komeasti sarjataulukon 2.sija.
la: Lepo
su: Lenkki. Peruskuntoa, 7km/45min. Lenkin jälkeen 30min urheilijan jooga + 15 min venyttelyä.

Viime viikko sisälsi ainoastaan yhden oikeasti kovan urheilusuorituksen, tuon perjantaisen pelin. Eikä sekään tosin mistään rankimmasta päästä ollut, mutta melko kova kuitenkin. Muuten pysyteltiin melko matalissa sykkeissä. Kuluvasta viikosta tulee viime viikon tapaan kiireinen, mutta tarkoitus olisi mahduttaa viikkoon taas kovempia treenejä - kolme lenkkiä niin, että yksi olisi pitkä ja yksi voisi sisältää kovia vetoja sekä muutama salitreeni. Koripallokausi päättyi perjantaina, joten nyt on enemmän aikaa salille ja lenkeille! Vähän kyllä haikea olo, kun ei enää ole pelejä. Meillä oli ihan huippujengi koossa ja peleissä oli aina niin hyvä fiilis.. Noo, ehkä ensi kaudella taas! Rakasta harrastusta ei niin vaan lopeteta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti