tiistai 19. huhtikuuta 2016

Viikon 15 treenit: uusi lajikokeilu ja vanhoja suosikkeja

 photo P4165365_zpspyrhqfv9.jpg

J: Taas meni viikko nopeasti! Enää alle kahdeksan viikkoa puolimaratoniin ja meidän lenkkeilymäärä oli tälläkin viikolla todella säälittävä - kaksi lenkkiä! Millään ei vaan ehtinyt (eikä pystynyt) enempää. Onneksi kaikkea muuta tuli taas tehtyä senkin edestä..

Maanantai: Lepo

Tiistai: Mäkivetoja: 5x400m ja noin 3km lenkki. Vedettiin viisi kertaa Kakolan mäki kovalla sykkeellä ylös ja hölkättiin alas. Palatumisaikaa oli vetojen välissä noin minuutti.

Keskiviikko: Salitreeni (selkä + kädet) 60min

Torstai: Lenkki 45min/7,6km ja noin 20min venyttelyt. Jostain syystä jalat painoi tällä lenkillä ihan älyttömästi..

Perjantai: Lepo

Lauantai: Salitreeni (rinta + jalat) 75min. & iltapäivällä 60min aerial silk -ilma-akrobatiatunti. Jos olisin tiennyt kuinka rankka tuo tunti on, olisi kyllä jäänyt aamun salitreeni tekemättä. Vielä tänään tuntui roikkuminen vähän käsissä.. Tuosta tunnista on tulossa vielä tällä viikolla lisää blogiin.

Sunnuntai: Korispeli noin 70min + alkulämpö. Sai kerrankin juosta pallon perässä ihan niin paljon kuin jaksoi. Sykkeet nousivat tosi hyvin ja Riikan uuden sykemittarin mukaan palautumsiaika koko treenistä oli noin 60h. Huh..

Eilen olikin sitten ansaitusti lepoa ja nyt olen lähdössä kauden viimeisiin koristreeneihin. Vähän haikea olo. Onneksi perjantaina on vielä yksi peli ja muuta kivaa joukkueen kanssa ;) Hauskoja tiistain treenejä kaikille, jos ne vielä ovat edessä ;)

4 kommenttia:

 1. Ei hitsi oon jo pitkään halunnut kokeilla ilma akrobatiaa tai ilma joogaa! Innolla odotan pidempää postausta kyseisestä tunnista:)
  http://love-sannar.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kamalaa, kun oot ollut niin tehokas ja ite vaihdoin just lenkin sohvaan :D

  VastaaPoista
 3. Olispa hauskaa kokeilla tollasta aerial akrobatiaa! Myös ilmajooga on vielä kokeilematta, vaikka sitä on pitäny hetki jo testaa :)

  VastaaPoista
 4. Yhyy, oon ollut vaan kevätflunssassa.. Mäkin haluaisin olla noin tehokas! :D

  VastaaPoista