keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Viikon 13 treenit: fiiliksen mukaan

J: Kun mietin viime viikkoa, tuntuu etten olisi treenannut lähes lainkaan. Kuitenkin tuli liikuttua melkein joka päivä. Olen enemmän ja enemmän alkanut uskoa siihen, että liikunta on oikeasti aivan superhyvä terapiamuoto ja jokaisen ihmisen tulisi ihan oikeasti harrastaa liikuntaa useampi tunti viikossa. Monena päivänä töiden jälkeen väsytti ja ärsytti, mutta kevyenkin liikunnan jälkeen mieli oli parempi. Kannattaa kokeilla. Liikuntasuositukset voisi ainakin tuplata!

 photo P4025213_zps6yaxysjx.jpg

Ei siitä kuitenkaan tällä kertaa sen enempää, vaan mennään viime viikon treeneihin:

Maanantai: Turnauksen jälkeen piti olla lepopäivä, mutta päivä meni mökillä puuhommissa. Levoksi sitä ei voi laskea, tuli kannettua puita ja rämmittyä metsässä parinkin salitreenin edestä..
Tiistai: Koripallo 90min
Keskiviikko: Ihan oikea lepopäivä
Torstai: Kevyt lenkki 35min/5,5km ja venyttelyt 20min
Perjantai: Koripallo 75min. Heittelyä ja vähän muuta leikkimistä..
Lauantai: Koko kropan salitreeni 90min. Illalla vielä 60 min kävely/kuvauslenkki.
Sunnuntai: Korispeli 4x10min + alkulämppä. Melko kovatehoista peliä. Meitä oli vaan kuusi ja yksi loukkaantui kolmannen erän aikana, joten tällä kertaa sai pelata lähes koko pelin.

Viime viikko oli suhteellisen kevyt ja tuli mentyä ihan fiiliksen mukaan. Tosin lauantain penkkipunnerrus tuntui vielä eilenkin lihaksissa! Tehtiin ihan hullu pyramidisarja, jossa toistoja tuli lopulta reippaat 80. Ihan parasta kun viikonloppuisin saa ajan kanssa treenata - jos jotain opiskeluajoista ikävöin niin sitä, kun oli enemmän aikaa tehdä pitkiä salitreenejä.

Mitä teidän treeneihin kuuluu? Onko lenkkarit kaivettu jo kaapin perältä talvitauon jälkeen?

2 kommenttia:

 1. Hahah tuttu tunne noiden epäonnistuneiden lepopäivien kanssa, vaikka aamulla saa huokaista helpotuksesta että onneksi tänään saa ottaa iisisti niin koululiikunta kyllä muuttaa taas ajatukset... nimimerkillä 25min HIIT, keskivartalotreeni sekä parijumppa ja päälle uinnin tekniikkaa koululiikunnassa :-D

  Lenkkarit on saanut jäädä kaappiin pölyntymään erittäin kivuliaiden penikoiden paluun jäljiltä, mutta treenit rullaavat todella hyvin ja 2kk päästä pitäisi olla starttaamassa ensimmäisissä kisoissa :-)

  Mites muuten teidän kilpailusuunnitelmat tälle vuodelle ovat suuntautuneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän koululiikunta kuulostaa kyllä kivalta :D Haluan kanssa tuollaiseen kouluun ;)

   Meillä on vasta yksi varma tapahtuma tiedossa, kesäkuun alussa St Albansin puolikas. Muut selvinee tässä lähiaikoina. Voisin sitten kirjoitella niistä vaikka tarkemmin blogissa.. Tsemppiä sulle ekoihin kisoihin, varmaan aika jännää!

   Poista