lauantai 2. huhtikuuta 2016

viikon 12 treenit - koripalloa, koripalloa, koripalloa..

R: Tämäkin viikko alkaa olla lopuillaan ja viime viikon treenit on vielä julkaisematta, ups... Tässä nyt siis viime viikon treenit! Kuten viime postauksessa epäilin, tästä menneestä viikosta todella tuli melko tosi koripallopainotteinen. Hyvä niin, pääsiäinen oli yksi vuoden kohokohdista tähän mennessä! Pelaaminen ei tuntunut mitenkään raskaalta, kun ympärillä oli hyvä jengi ja fiilis oli kohdillaan.

 photo treeni3_zpsogiu0v6s.jpg
 photo treeni1_zpsyuahaizp.jpg

ma: Sali 60 min, yläkroppaa. Melko tavallinen salitreeni, joka meni hyvin perille ojentajiin ja olkapäihin!

ti: Koristreenit (paljon lihaskuntoa ja heittelyä) 90min

ke: Lepo. Lenkille olisi tehnyt mieli, mutta "pakkolepo" viikonlopun koitosta ajatellen..

to: Sali 55 min koko kropan treeni. Menin salille suoraan töistä ja hieman oli energiat vähissä. Ei huono treeni, muttei mikään paraskaan.

pe: Koripalloa 2 peliä (peliaika 40min + lämmittelyt). Kyllä muuten teki hyvää pelien jälkeen päästä saunaan hotellilla!

la: Koripalloa 2 peliä (peliaika 40min + lämmittelyt). Kaksi peliä ja kaksi voittoa, illan peli ei ehkä ollut rankimmasta päästä, mutta hauskaa ainakin oli.

su: Koripalloa 1 peli lämmittelyineen. Viimeiseksi osui turnauksen kovin pelin - sai juosta hyvin ja taisteltiin pelistä lopulta voitto.

Lenkille ei ehtinyt kertaakaan, mutta kyllä noi pelit vetävät vertoja kovemmillekin intervallitreeneille. Puolimaratoniin on enää reilu kaksi kuukautta, joten tulevien viikkojen treenisuunnitelmissa on erilaisia juoksutreenejä: pitkiä lenkkejä, peruskuntoa, mäkitreenejä, jalkatreenejä salilla, kehonhuoltoa.. Niin ja toki koripalloa, kausi saadaan pakettiin kolmen viikon päästä, tiedossa neljä peliä ja toivottavasti neljä voittoa ;)

P.S Luitteko jo eilisen postauksen? Kannattaa lukea postaus ihan loppuun asti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti