torstai 21. huhtikuuta 2016

vaatekriisi

 photo P4155243_zpsyrlldu10.jpg
 photo P4155273_zpsv8ht6b7q.jpg
 photo P4155260_zpstgld3zxv.jpg

J: Lauantaina olisi vuorossa ehkä vuoden ainoa tapahtuma, joka saa mut tosissani pohtimaan vaatekaappini sisältöä, eli Indiedaysin Inspiration Day ja illalla blogigaala. Mä olen normaalisti ihan tyytyväinen omistamaani vaatekokoelmaan. On raitapaitoja, kivoja neuletakkeja, pari kivaa t-paitaa ja toppia sekä muutamat kivat farkut. Niillä pärjää arkena. Näiden lisäksi vaatekaapissa on iso kasa vaatteita, joita en koskaan käytä, mutta joista en osaa luopua.

Kuitenkaan siellä ei ole mitään, mitä voisin laittaa lauantaina päälle! Kaikista kivoimmat vaatteet mulla oli syksynä samaisessa tapahtumassa ja toinen hyvä vaihtoehto oli päällä viime keväänä. Tämä ehkä kertoo kaiken oleellisen siitä, paljonko nykyään shoppailen.. Periaatteessa olisi ihan ok tulla niissä samoissa kuin vaikka vuosi sitten, mutta kuitenkaan en halua. En myöskään halua ostaa mitään "ihan kivaa" uutta vaatetta vaan tämän vaatekriisin takia, joten pakko varmaan tyytyä johonkin vanhaan.. En edes tiedä miksi stressaan tästä näin paljon - eihän sillä nyt loppujen lopuksi ole mitään väliä, mitä mulla on päällä, eihän? Ehkä laitan vaan nuo kuvissakin vilahtavat turvavaatteet päälleni, eli Niket, raitapaita ja farkut!

Mun tavoitteena on tässä lähitulevaisuudessa tehdä mun vaatekaapista toimiva kokonaisuus. Niin, että voisin koska vaan ottaa sieltä minkä vaatteen tahansa ja pukea sen päälleni. Taidan aloittaa heittämällä sieltä ne käyttämättömät kierrätykseen tai kirppiskasaan nyt heti. 

Onko ketään teistä tulossa lauantaina samoihin tapahtumiin? 

4 kommenttia:

 1. Jeee nähdään pitkästä aikaa :) <3 laitat päälle vaan sellasta, missä viihdyt ja mikä on just sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, oli kiva nähdä vaikkakin erittäin pikaisesti :D Ei sitten kuitenkaan tultu iltajuhlaan ;)

   Poista
 2. Mä oon tulossa ja onneksi kaikki tarvittava löytyy vaatekaapista. Oon ihan yllättynyt siitä, kuinka monta vaihtoehtoa lopulta ois ollutkaan tarjolla :D Kannattaa pukeutua juuri niin kuin viihtyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kävi mulle loppujen lopuksi! Ja oot kyllä oikeassa, parhaat vaatteet ovat ne joissa viihtyy.

   Poista