tiistai 5. huhtikuuta 2016

Sydney love!

J: Tiedättekö mistä on jo kolme kuukautta..?

 photo PC314201_zpsq05ac0i6.jpg
 photo P1014581_zpsretqifjz.jpg
 photo P1014587_zpsdadkxjqd.jpg
 photo P1014572_zpsjsswovkv.jpg
 photo _MG_4546_zps3ecisfig.jpg
 photo PC314163_zpsyo0xbvds.jpg

Australiasta! Sydneystä on aika tarkalleen kolme kuukautta. Ollaan aikaisemmin kirjoiteltu jo Sydneyn Costal Walkista, Blue Mountainsista ja Featherdale wildparkista. Myös Melbournesta on useampi postaus, kaikki löytyvät Australia-tagin alta! Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos ei jo muuten olisi matkakuume.
Mä voisin lähteä koska tahansa tuonne takaisin, mutta tiedän ettei se ole mahdollista juuri nyt. Ehkä sitten joskus. Onneksi reissusta jäi aivan mahtavia muistoja ja pääsin toteuttamaan suuren haaveeni.

 photo P1024716_zps3pjsmntz.jpg
 photo PC314229_zpszd2p1udd.jpg
 photo P1024708_zps9f1tmttj.jpg
 photo P1024674_zpsarzk0i2o.jpg
 photo _MG_4557_zps710ogr1q.jpg
 photo P1024672_zpsvvoqihij.jpg

Tuliko matkakuume? Vai kärsiikö joku muukin kroonisesta matkakuumeesta?

7 kommenttia:

 1. Äää mulla on aivan jäätävä Aussi-kuume ollut nyt hetken aikaa, luulen et se paheni, kun tajusin, että WH-viisumin saa vaan alle kolmekymppisenä. Tuli sellanen paniikki, et jos sinne haluan iisisti pidemmäksikin aikaa, niin kohta olis lähdettävä... Tällä hetkellä mielessä pyörii ajatus kesästä aja alkusyksystä Suomessa rahaa keräämässä ja sitten mahdollisesta talvipaosta down under... Ei nää kuvat nyt helpota tätä kuumeilua yhtään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on matkakuume aina kun käyn sun blogissa :D Sun suunnitelma kuulostaa ihan täydelliseltä ;) Sit vaan toteuttamaan..

   Poista
 2. Ihan kamala matkakuume! :D Mie en edes haluaisi välttämättä minnekään kovin kauas, ihan tuohon Kanariallekin riittäisi, mutta olisi se vaan niin ihanaa <3 Täytyy myöntää, että avasin tässä samalla jo Aurinkomatkojen hotellikatalogit netistä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on liikkeellä :D Kanaria ois kyllä kiva myös. Ainakin lämmin <3

   Poista
 3. Haaveiden toteuttaminen on kyllä matkailussa parasta, ja Sydney näyttää superkivalta. Mää niin toivon, että pääsen vielä joskus maapallon tuonne puolelle, ja oon ihan vakuuttunut siitä että sekin vielä joku päivä koittaa. Oon niin onnellinen teidän puolesta, että pääsitte toteuttamaan tuon unelman!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Nyt haaveilen jo uusista reissusta, mutta onneksi on nää muistot :) Toivottavasti säkin pääset joskus vielä tuolle puolelle palloa!;)

   Poista
  2. No niin on! Nyt haaveilen jo uusista reissusta, mutta onneksi on nää muistot :) Toivottavasti säkin pääset joskus vielä tuolle puolelle palloa!;)

   Poista