perjantai 1. huhtikuuta 2016

muutoksen tuulia

J: Mun on jo kauan pitänyt kirjoitella teille yhdestä suuresta muutoksesta, joka koskee mun ja Riikan molempien elämää. Olen saattanut jossain vaiheessa sivulauseessa mainita, että oman asunnon metsästäminen on käynnissä. Jo pitkään on tuntunut tosi turhalta maksaa toiselle ihmiselle vuokraa, kun voisi sen sijaan maksaa omaa lainaa pois.

Asunnon metsästäminen ei ole kuitenkaan ollut helppoa. Kämpän pitää täyttää tietyt kriteerit. Ensinnäkin, halusin pois keskustasta ja mieluiten jonnekin rauhalliselle, hyvämaineiselle asuinalueelle. Toinen toive oli oma piha ja sauna. Lisäksi toiveena oli hyväkuntoinen asunto, jota ei oikeastaan tarvitsisi kauheasti remontoida.

Arvatkaa mitä!!! Asunto löytyi vihdoin! Täydellinen omakotitalo löytyi noin 10 kilometrin päässä Turun keskustasta. On oma piha, puusauna, kaksi kerrosta, puulattiat ja tilaa vaikka muille jakaa. Olen niin onnellinen! 

 photo klassinen_hailuoto_d15_175_zpsbrw0fvg5.jpg
Kuva täältä

Tuli vain pieni ongelma. Unelmakämppä oli aivan liian kallis vain mulle ja Teemulle. Ei haluttu ottaa kahdestaan isoa lainaa, jota maksetaan vielä eläkeläisinä, joten oli pakko keksiä jokin muu ratkaisu. Ratkaisu syntyi lopulta kuin itsestään kertoessani Riikalle tästä meidän ongelmasta. Hän ehdotti, että he muuttaisivat Jannen kanssa meidän kanssa sinne ja jakaisivat lainan meidän kanssa. Pankista näytettiin idealle vihreää valoa ja nyt olemme yhteisen asunnon omistajia! Ehkä vähän hassu asumisjärjestely, mutta sopii meille loistavasti. Nyt on oman avomiehen lisäksi saman katon alla myös kaksoissisko. En voi vieläkään uskoa, että tämä on totta!

Jatkossa on siis tiedossa paljon sisustus- ja muuttopostauksia. Ja hei, tuolla on niin iso piha, että voidaan nyt rauhassa kuvailla omalla pihalla treenikuvia blogiin. Niin siistiä!

EDIT 2.4 Aprillia aprillia! Ei me oikeasti näin hulluja olla ;) 

14 kommenttia:

 1. Joopajoo ;) hetken mietin että mitä ihmettä mut sit tajusin XD

  VastaaPoista
 2. Hetken jo mietin, että uskallanko sanoa suoraan teidän olevan hulluja/idiootteja, kun tuollaisen päätöksen ootte tehneet... Mutta onneksi mun ei tartte ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että joku olis sanonut meille totuuden :D Ei ihan olla muuttamassa saman katon alle ;)

   Poista
 3. Hah, tää oli hyvä.... :D

  VastaaPoista
 4. Aaa ihan sairaan hyvä!!! Hei why not?. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Se ois jo vähän liikaa... :D Veikkaan, ettei meidän miehet innostuisi ajatuksesta...

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. No aaaaa :D mä jo mietin että ootte te tiimi 😂😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Ajatus lähti siitä, kun katsoin dokkaria identtisistä kaksosista. Monet oikeasti asuvat yhdessä. Meistä kyllä ei olisi siihen.. :D

   Poista