sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

meidän tyylinen viikonloppu

R: Voisin melkeen vannoa, ettei siitä ole kun muutama päivä, kun viimeksi istuin tälleen koneella kirjoittamassa blogipostausta menneestä viikonlopusta. Viikko siitä kuitenkin on jo. Taisin lopettaa postauksen toteamalla, että ei haittaa että viikonloppu meni nopeasti, sillä pian on taas jo seuraava. Ja niin olikin! Tätä mennyttä viikonloppua olin odottanut jo pidempään, sillä tiedossa oli miniloma Helsingissä. Lauantaina järjestettiin bloggaajien ammattitapahtuma Inspiration Day ja illalla Blog Awards, joihin oltiin ilmoittauduttu.

 photo riikkaa1_zpsh4ud1hp9.jpg

Inspiration Day oli tällä kertaa positiivinen yllätys! Tapahtuma järjestettiin Kattilahallissa, jossa oli hyvin tilaa - ei ollut yhtään niin täyttä ja ruuhkaista kun joskus. Paikalla oli mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita ja tuttujakin nähtiin. Päivätapahtuman jälkeen haettiin ruoat Fafa'sista - nam! Oli kyllä kaikkien kehujen arvosta. Falafeleita syödessä alettiin molemmat pohtia, että ei kyllä kiinnostaisi yhtään lähteä illan gaalaan. Ajatus meikkaamisesta, korkokengistä ja pikkumustista alkoi ahdistaa. Mietittiin pitkään plussia ja miinuksia, miksi mennä tai ei mennä tapahtumaan. Lopulta Jenna taisi todeta ääneen, että minkä ihmeen takia me mentäisiin sinne, jos kumpaakaan ei kiinnosta, eihän sinne ole pakko mennä. Huh, huokastiin helpotuksesta ja päätettiin ottaa rennosti. Lähdettiin kävelylle Hietaniemen rantaan ja Eiran suuntaan, siinä meren rannalla kävellessä ja kuvaillessa tuli sellanen fiilis, että se oli just sitä, mitä kroppa kaipasi - raikasta meri-ilmaa ja rentoa olemista. Ei skumppaa ja pönötystä. Käveltiin karkkikaupan kautta takaisn hotellille ja mentiin nukkumaan ajoissa. Täydellistä.

 photo P4236415_zpszcjackpy.jpg
 photo riikkaa2_zpskot8hqzf.jpg

Oltiin varattu yö Radisson Blu Aleksanteri -hotellista, joka osoittautui hyväksi valinnaksi! Tosi mukava hotelli, mielettömän pehmeät sängyt (ja peitot) sekä ihan törkeän hyvä aamiainen. Oli ihana aamulla kunnon yöunien jälkeen herätä ja herkutella aamiaisella. Ehdittiin aamulla vielä kuvailemaan vähän blogijuttujakin ja fiilis oli ihan mielettömän energinen. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi viettää päiviä krapulaisena tai väsyneenä? Oltiin kotona iltapäivällä ja mentiin vielä lenkille, täydellinen lopetus viikonlopulle! Ja niin, eilen kun päätettiin jättää gaala välistä, pelkäsin että alkaa kaduttaa tai tulee sellainen olo, että on jäänyt paitsi jostain. No eipä tullut! Päinvastoin, jotenkin vaan vahvistui koko ajan se fiilis, että kannattaa tehdä niin, miten itsestä parhaalta tuntuu, eikä "pakosta" jollain toisella tapaa.

8 kommenttia:

 1. Sama homma, ei jaksanut tällä kertaa. On se kyllä toisaalta hullua, musta tuntuu, että olis ihmisiä, jotka olis valmiita maksamaan noista juhlista! :D Mutta kyllä mitä vanhemmaksi tulee, niin koti-illat alkaa olla kultaa, kun viikonloppu on kuitenkin niin lyhyt aina... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja totta, viikonloput on niin lyhyitä, että ei tee yhtään mieli haaskata aikaa sellaisiin asioihin, joista oikeasti nauti :)

   Poista
 2. Mä jätin samojen aatosten takia jo päivätapahtumankin väliin. Olin vielä viikolla varma että menen sinne mutta perjantaina olin niin loppu, että tiesin levon auttavan. Ja olihan Aurajoen yöjuoksukkn la illalla minne olin menossa joten päivästä olisi voinut tulla liian raskas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkevä ratkaisu :) Mua harmittaa edelleen, että toi Aurajuoen yöjuoksu osui samaan viikonloppuun, olisin halunnut juoksemaan!

   Poista
 3. Kuulostaa just ihanalta viikonlopulta! :) Hyvä, että teitte niinkuin sydän sanoi! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa ja olen edelleen sitä mieltä, että oli tosi hyvä ratkaisu :)

   Poista
 4. Just oikein! Pitää tehdä niinkuin parhaalta tuntuu (:

  VastaaPoista