sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

(lähes) täydellinen lauantai

J: Välillä sitä huomaa, että päivä ilman mitään suunnitelmia osoittautuu oikein onnistuneeksi. Kuten vaikka eilinen. Tässä tiivistettynä mun lauantai, joka oli ihan tavallinen, mutta kuitenkin ihan supermukava!

8.30. Herään yhdeksän tunnin yöunien jälkeen auringonpaisteeseen ilman herätyskelloa

9.00 Keitän aamupuuroa ja kahvia. Syön aamupalaa samalla kun luen Turun Sanomia ja kuuntelen Suomipopia

10.00 Avaan koneen, vastailen blogiin tulleisiin kommentteihin ja juon samalla toista kuppia kahvia. Syön myös pari vihreää kuulaa... Hups

11.15 Lähden Motivukselle Teemun kanssa. Nähdään siellä Riikka ja Janne. Tehdään Riikan kanssa melkein puolentoista tunnin treeni, josta puoli tuntia meni penkkisarjaan. Pojat treenailevat omiaan..

 photo P4025155_zpshb7yxcxf.jpg

13.00 S-markettiin ostamaan halpoja irttareita ja pari juttua päivän ruokaa varten. Meinasin menettää hermoni siinä ihmismassassa!

13.45 Kotona taas ja heti suihkuun! Teen lounaaksi munakasta, karjanpiirakkaa ja hedelmiä

14.15 Aloitan ravitsemustieteen työtä keliakiasta. Jumitan lukemaan gluteenittomia ruokaohjeita kirjoittamisen sijaan..

15.30 Lähdetään Teemun kanssa käymään kaupungille. Päädytään Intersportin kautta jokirantaan syömään kevään ekat pehmikset..

 photo P4025174_zps0dykhbmv.jpg

17.10 Kotona taas! Teen ruuaksi täytettyjä kesäkurpitsoja jauhelihalla ja vuohenjuustolla, nam!

18.15 Syödään ja katsotaan samalla Grillit Huurussa. Mun uusi suosikki tv-sarja..

18.45 Teemu menee Pikku-Torreen katsomaan Liverpoolin matsia ja mä lähden Riikan kanssa urheilupuistoon ottamaan treenikuvia

 photo P4025252_zpsrtvad4sa.jpg

20.15. Kotona! Mun kuvat onnistui ihan hyvin, Riikan kuvien kohdalla alkoi loppua akku ja sormet jäätyi. Päätän laittaa kuvat heti koneelle..

21.30 Lopetan datailun ja alan sen sijaan katsomaan How I met your motheria

23.30 Irttaripussia ja neljää jaksoa Himymiä myöhemmin alan vihdoin nukkumaan

Miksi päivä sitten oli niin täydellinen? En osaa sanoa. Varmaan auinko vaikutti, samoin hyvät yöunet ja positiivinen ajattelu. Olin jo perjantaina päättänyt, etten viikonlopun aikana mieti yhtään työjuttuja tai tee mitään muutakaan tylsää.. Täydelliseksi päivän olisi tehnyt varmaan se, jos olisin illalla päässyt pelaamaan katukorista kavereiden kanssa pelkän kentällä kuvailun sijaan tai nähnyt vaikka muutakin perhettä kuin vain Riikkaa. Kaikkea ei voi saada.

Millainen teidän täydellinen päivänne on?

4 kommenttia:

 1. Suunnitelmattomat päivät on parasta :) Täydellisen päivän määrittely tuntuu liian vaikeelta, mutta täälläkin oli kyllä varsin huippu lauantai: hidasta aamupalailua lempparimerimaisemalla, rannalla oleilua, pitkä kävelretki uusissa maisemissa, superherkullista baileys-juustokakkua kivassa ulkoilmaraflassa ja illalla vielä pienet kemut alakerran baarissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sun unelmapäivä kuulostaa myös aivan mahtavalta! Kelpaisi mullekin :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanan leppoisalta! :) Miun täydellinen päivä on sellainen, kun saan viettää aikaa miulle tärkeiden ja rakkaiden ihmisten kanssa rennoissa merkeissä - ilman kiirettä minnekään ja ilman, että on pakko tehdä mitään :)

  VastaaPoista