maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kaksi yhden hinnalla testaa: Aerial silk

J: Päästiin viikko sitten lauantaina testaamaan aivan uutta lajia, kun ihana Susanna oli järjestänyt turkulaisille bloggareille tutustumisen Studio Moven Aeril Silk -tunnille. Mulla ei ollut mitään hajua minne oltiin menossa - luulin melkein ulko-ovelle saakka, että ollaan menossa ilmajoogaan. Juuri ennen tuntia mulle selvisi, ettei tunnilla ollut oikeastaan mitään tekemistä joogan kanssa.. Aerial silk on ilma-akrobatiaa, jossa pääosassa on katosta roikkuvat kankaat.. Jännää!

 photo P4166298_zpsail3vr4h.jpg
 photo P4165356_zpsvkg6xwqa.jpg
 photo P4165325_zpsymi2ajjk.jpg

Pienen alkulämmittelyn jälkeen päästiin tositoimiin, eli tutustumaan kankaisiin. Meitä oli onneksi vain viisi tyttöä paikalla, joten jokainen sai omat kankaat, joissa treenailla.. Ohjaaja näytti meille aina mitä tehdään ja sen jälkeen saimme itse kokeilla. Kokeilimme esimerkiksi erilaisia tapoja kiivetä kankaita, roikuttiin erilaisissa sykkyröissä ja taivuteltiin itseämme eteen ja taakse päin kankaiden välissä seistessä. Alkuun vähän jännitti, mutta kyllä se siitä lähti.. Ensimmäiset liikkeet olivat hieman helmpompia ja loppua kohti päästiin testaamaan vähän vaikeampia juttuja. Ihan viimeinen oli ainoastaan sellainen, jota en oikein tajunnut (lue: uskaltanut) ja se jäi tekemättä, mutta muuten oli kyllä ihan mahtavaa!
Tunnilla pääsi haastamaan itsensä ja sai kokeilla juttuja, joita ei normaalisti tulisi testattua. Oli hauska huomata, että kankaiden avulla taipui mitä ihmeellisempiin asentoihin eikä tässä lajissa haitannut, vaikka onkin yksi maailman kankeimmista ihmisistä..

 photo P4165339-001_zpsi3irei2y.jpg
 photo P4165340_zpsk91q9pkp.jpg
 photo P4165321_zpsmzc2f2an.jpg
 photo P4165381-001_zpszgchknjy.jpg
 photo P4166295_zpsqyf7xced.jpg

60 minuutin mittainen tunti meni todella nopeasti, mutta kauempaa ei olisi kyllä yhdellä kerralla pystynytkään! Kankaissa roikkuminen oli yllättävän raskasta puuhaa - seuraavana päivänä tuntui hieman käsissä ja keskivartalossa. Suosittelen testaamaan, jos ette usko! Studio Move järjestää tunteja ympäri Suomea ja yksittäisille tunneille voi mennä kokeilemaan milloin vain, jäsenyyttä ei vaadita.

Iso kiitos vielä Susannalle järjestämisestä ja kivasta eväskassista sekä kiitos myös Katjalle ja Henriikalle seurasta.. On kyllä aina yhtä siistiä päästä kokeilemaan uusia lajeja! Seuraava testikohde on jo työn alla, mutta uusia otetaan edelleen vastaan..

Onko Aerial Silk tuttua? Kuka uskaltaisi kokeilla?

8 kommenttia:

 1. En oo kokeillut, mutta näyttää tosi hauskalta! :D

  VastaaPoista
 2. Vau, mielenkiintoinen laji! Ihanaa että törmäsin teidän blogiin, tää on ihan huippu! :) Luin kaikki teidän Australia-postaukset läpi ja hitsi kun en nähnyt niitä aiemmin ku olin just itekin maaliskuussa Melbournessa! Olisin saanu pienen pingviinibongausbuustin ja kurkata Fitzroyn :o jään odotteleen innolla niitä rantapostauksia, vai onks ne jo julkastu enkä vaan nähny niitä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Ja ne rantapostaukset on edelleen julkaisematta, hupsista. :D Hyvä, että muistutit :) Voisinkin pian tehdä postauksen niistä, kuitenkin neljä kuukautta jo reissusta..

   Poista
 3. Näyttää hauskalta! :) Ps. Jos niitä hiuksia kesäksi mietit Jenna, niin hiustenpidennyksiä nyt vaan tilaukseen! Tuuhennoksia mäkin olen tuonne sekaan miettinyt... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hauskaa :D Mulla on onneksi vielä 1,5v vähintään aikaa kasvatella hiuksia :D Tosin silti mun tapauksessa todennäköisesti tarvittais niitä pidennyksiä ;)

   Poista
 4. näyttää niin hauskalle! Itse pääsin kokeilemaan loppuvuodesta ilmajoogaa joka oli ihan mahtava kokemus, mutta tää akrobatia näyttää vielä miljoona kertaa hauskemmalle :-D

  VastaaPoista
 5. Ite oon käynyt kanssa muutamia kertoja kokeilemassa, ja oli kyllä kivaa puuhaa :) motivaatiota söi ehkä tosin vähän se, että kokeilin alkuvuodesta ja tunnit oli aina tosi täynnä. Tangolla temppuilu tuntuu kyllä ehkä enemmän omalta jutulta, mutta voisin kyllä kuvitella lähteväni joskus vielä silkkienkin kanssa treenaamaan enemmän :)

  Elämää tangolla ja sen ympärillä

  VastaaPoista