sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

asua ja ajatuksia

J: En voi väittää, etteikö välillä olisi vähän ikävä niitä aikoja, kun käytiin säännöllisesti asukuvailemassa Riikan kanssa ja sitten vuorotellen postailtiin meidän asuja tänne blogiin. Asukuvat ovat olleet suuri osa meidän blogia ihan sieltä alkumetreiltä asti. Silloin kuvat tosi otettiin usein joko sisällä tai omalla parvekkeella itselaukaisimen kanssa. Oi, ne ajat laittavat kyllä hymyilyttämään.

Se taisi olla samaa aikaa, kun jaksoin vielä seurata mikä on in ja selailin urakalla nettikauppoja aina sopivan hetken koittaessa. Silloin myös shoppailin paljon enemmän mitä nykyään, vaikka opiskeluiden takia oli luonnollisesti vähemmän rahaa käytössä..

 photo P4095206_zpslz5duadx.jpg
 photo P4095218_zpscbbfa1jc.jpg
 photo P4095177_zpstp3luxnx.jpg
 photo P4095191_zpsd8jc2xj0.jpg

Nykyään shoppailen harvoin ja pyrin entistä enemmän miettimään, minkä kanssa kyseinen vaatekappale sopisi, missä sitä käyttäisin ja ennen kaikkea tarvitsenko sitä ihan oikeasti. Teen tosi harvoin enää heräteostoksia ja nekin pienet liittyvät usein urheiluvaatteisiin.. Nykyään shoppailemaan lähden vasta silloin kun tarvitsen jotain ja nettishoppailun olen lopettanut lähes kokonaan. Ennen eilistä viimeisin ostokseni on tuo nahkalaukku Englannista..

Eilen tuli kuitenkin tehtyä muutama heräteostos, sillä päädyttiin sattumalta Riikan kanssa Cubukseen ja sieltä löytyi töihin sopivat farkut halvalla. Kasvatin myös raitapaitakokoelmaani Stadiumilla samalla kun Riikka löysi uudet juoksulenkkarit. Ei siis turha reissu! Samalla reissulla kävimme myös todella pitkästä aikaa nappaamassa musta asukuvat. Oli aika virkistävää seistä pitkästä aikaa siinä kameran edessä ihan paikallaan, yleensä ollaan viime aikoina otettu treenikuvia ja olen saanut hyppiä ties missä asennoissa.. Asukuvailu oli niin kivaa, että saa nähdä tuleeko tästä taas tapa ;) Tykkään kuitenkin edelleen pukeutua kivoihin vaatteisiin, vaikken muotia seuraakaan.. Kiinnostaisiko teitä asukuvat? Syy mun asukuvainnostukseen on varmaan tuo aurinko ja se, että saa taas pukeutua muuhunkin kuin talvitakkiin! Ihana kevät!

2 kommenttia:

  1. Asukuvat ovat aina kivoja! Niitä lisää :)

    VastaaPoista
  2. Asukuvat on kivoja ja miusta ei kuulukaan mennä sen mukaan, mikä on in. Oikeastaan ärsyttääkin blogeissa se, että sama vaate esiintyy päällä kerran (juuri kun se on hitti) ja sitten se on kohta nettikirpparilla myynnissä.. Ja olen itse tullut samanlaiseksi shoppailijaksi; mietin tosi tarkkaan, tarvitsenko sen vai ostanko vain siksi, että se on ihan ok kiva!

    VastaaPoista