maanantai 28. maaliskuuta 2016

väsynyt, mutta onnellinen

 photo P3275163_zpsih4iwx3x.jpg photo P3275167_zpsdaulxjim.jpg photo P3275192_zpsxmh8sevu.jpg photo P3275204_zpsdxckpjgm.jpg photo P3275193_zpsazduuh0s.jpg

J: Ihan supermahtava pääsiäisturnaus takana! Pakko vähän hehkuttaa kuinka mahtava tiimi meillä on. Ollaan nyt kymmenen vuotta oltu enemmän tai vähemmän samalla joukkueella Lahdessa pelaamassa koripalloa ja pakko sanoa, että tänä vuonna kaikki osui nappiin ja oli varmaan paras turnaus koskaan. Voitimme viidestä pelistä neljä ja sijoitus oli lopulta viides! Meidän uusi ennätys. Jäimme neljän pinnan päähän mitalipeleistä, joten parannettavaakin on! Ensi vuonna sitten.
Parasta oli kuitenkin se, että sai viettää kolme päivää ihanien tyttöjen kanssa. Nykyään näemme ihan liian harvoin, mutta silloin kun näemme, on ihan huippua. Tuli taas naurettua koko alkuvuoden edestä. En voi oikeasti edes kuvitella, kuinka ankeaa mun elämä olisi jos en olisi vuosia sitten aloittanut koripalloa ja tavannut noita tyttöjä. Onneksi olen. Kiitos My Mistakelle upeasta turnauksesta, ollaan parhaita!

Pääsiäisväsymyksen kruunaa vielä tämä päivä. Olin puuhommissa mökillä ja painavien puupalojen kantaminen meni kyllä treenistä.. Fyysinen työ yhdistettynä ulkoilmaan on hieman raskasta, joten nyt on pakko mennä nukkumaan. Olen niin väsynyt, muta onnellinen. Toivottavasti muilla oli yhtä tehokas pääsiäinen!

5 kommenttia:

 1. Onnea koko joukkueelle sijoituksesta! Itse olin samaisessa tapahtumassa töissä koulun puolesta, lapsiparkin vahtiminen ja junnujen pelien toimitseminen vei kyllä mehut viikonlopun ajalta kivasti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ai olit, vähän kivaa varmaan :) Harmi kun ei törmätty!

   Poista
  2. Jos olisin aiemmin tiennyt teidän peleistä niin olisin tullut ehdottomasti katsomon puolelle! :-)

   Poista