keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

treenipostausten comeback

R: Puolimaratontreenit ovat käynnistyneet (kuten tässä postauksessa kirjoitin), joten viikottaiset yhteenvedot treeneistä tekevät paluun blogiin! Osittain omaksi motivaatioksi, osittain muiden juoksua harrastavien iloksi ja osittain uteliaiden ihmisten riemuksi ajateltiin taas listata joka viikon jälkeen menneen viikon treenit ja fiilikset blogiin. Eli miltäs viime viikkoa näytti?

 photo riikkajulk_zpsc8wvuvdc.jpg
 photo riikkajulk2_zpsxxfcuxrg.jpg

ma: Superkevyt lenkki 5,8km/37min. Hölkän päälle 30 min jooga urheilijalle Yogaiasta. Jooga tuli tarpeeseen, aukesi monta jumia lonkankoukistajien ja lantion alueelta.

ti: Lepo

ke: Peruskuntolenkki 8km/53min. Pysähdyttiin välillä kuvailemaan ja fiilisteltiin aurinkoisen päivän iltaa, ihan tavallinen pk-lenkki.

to: Kävelyä 90min. Etsittiin Jennan ekaluokkalaisille pajunoksia. Lyhyt happihyppely muuttui 90 minuutin kävelyksi pitkin Turkua.

pe: Korispeli+lämmittely. Ei mikään rankin peli, mutta hyvin sai juosta ja tuli hiki! Voitettiin ja pelistä jäi hyvä fiilis.

la: Sali 60min yläkroppaa. Tehtiin ojentajia, olkapäitä ja rintaa, kyllä muuten tuntui seuraavana päivänä. Sain melkeen joka liikkeeseen lisättyä sarjapainoja, jes!

su: Lenkki 16km/104min. Viikon pisin ja lopulta myös nopein lenkki. Yllättävän kevyesti taittui tuo 16km, viimeksi olen juossut niin pitkän lenkin syyskuussa. Muistin taas, miksi rakastan pitkiä sunnuntailenkkejä!

Treeniviikon positiivisin juttu oli ehdottomasti se, että treeni kulki tosi hyvin - varsinkin viikonloppuna. Se taas harmittaa, että salitreenit jäi yhteen kertaan. Meidän oli kyllä tarkoitus torstaina mennä salille, mutta väsymys ja halu ulkoilemaan voittivat silloin. Tästä käynnissä olevasta viikosta tuleekin taas koripallopainotteinen, sillä pääsiäisenä on perinteinen Easter-turnaus Lahdessa. Koripallon lisäksi olisi tarkoitus ehtiä salille useammin kun viime viikolla, eli siis vähintään kahdesti. Sellaisia tavoitteita, hyvältä näyttää tavoitteiden suhteen tälleen viikon puolessa välissä. Mitä teidän treenikevääseen kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Mun treenikevääseen tulee ihan uusia juttuja joita odotan innolla kuten yhteisiä treenejä koiramme Claudian kanssa kun päästiin mukaan Fitdog ryhmään. Jännityksellä odotan millaisia treenejä on luvassa. Juoksukoulu jatkuu toukokuun puoliväliin asti ja juoksun lomassa tulee 1-2 kertaa lihaskuntotreenejä Vauhtisammakon rempparyhmässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fitdog ryhmä kuulostaa mielenkiintoiselta! Pääsee koirakin treenaamaan ;)

      Poista