torstai 24. maaliskuuta 2016

pääsiäisperinne

 photo P3195266-001_zps4ph4zxs9.jpg photo P3195276_zpsgt89y8lk.jpg

J: Jokirantaan tuli narsissit, eli kevät on täällä! Ei haittaa, vaikka aamulla oli pakkasta ja iltapäivällä satoi räntää - mun mielestä on jo kevät. Yksi kevään merkeistä on ehdottomasti pääsiäinen. Tänä vuonna se on tosin todella aikaisin, mutta mielestäni juuri sopivaan aikaan. Pieni tauko arkeen tulee taas tarpeeseen, eikö niin?

Meidän pääsiäinen menee tuttuun tapaan Lahdessa koristurnauksessa. Tämä taitaa olla meidän 10. vuosi siellä. Aika hurjaa. Joka vuosi on melkein samat tytöt olleet matkassa mukana, olen niin onnekas kun olen päässyt osaksi noin loistavaa tiimiä ;) Tänäkin vuonna tavoitteena on ennen kaikkea pitää hauskaa ja kuntoilla koripallon parissa, mutta olisi se ihan kiva voittaa pari peliäkin. Pitäkää peukkuja pystyssä! Tai tulkaa kannustamaan My Mistakea jos liikutte Lahdessa päin! Nyt koriskengät kassiin ja nukkumaan.

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Neljän päivän viikonloppu tuntuu kyllä tosi luksukselta! :) Hiihtoloma kun jäi väliin, niin ei tosiaan haittaa vaikka pääsiäinen tulikin näin aikaisin. Tsemppejä peleihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pelit meni yllättävän hyvin ;) Pääsiäinen tuli tarpeeseen vaikka hiihtoloma olikin.. Toivottavasti oot nauttinut vapaista!

      Poista