perjantai 18. maaliskuuta 2016

onneksi on viikonloppu

 photo P3045618_zpsd10qg4qc.jpg photo P3045629_zpsjbhhwqka.jpg photo P3045650_zpsj8n5lrga.jpg
 photo P3045654_zpsoj1mlchg.jpg

J: Olen vähän kateellinen niille ihmisille, jotka ihan oikeasti hehkuttavat kuinka ihana maanantai on ja miten viikko on taas täynnä uusia mahdollisuuksia! Tottahan se on, mutta en osaa ajatella sitä noin. Mulle maanantait tarkoittavat uutta pitkää työviikkoa, josta tulee selvitä hengissä. 
Tämän viikon alku oli ehkä paskin vähään aikaan. Ahdisti mennä parin saikkupäivän jälkeen töihin, koska ei yhtään tiennyt mitä siellä odottaa. Tunnit olivat suunnittelematta ja koko viikko tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta. Niin siitäkin kuitenkin selvisi - monta kokemusta rikkaampana.. Edelleen stressaa moni kevään aikana eteen tuleva asia (eniten ehkä ensi viikon aamunavaus:D), mutta eiköhän kaikesta selviä. Sen tämä viikko on taas opettanut. Älkää ymmärtäkö väärin - tykkään kyllä mun työstä, mutta välillä vaan uudet jutut stressavat ihan liikaa ja tuntuu, ettei mikään riitä.

Nyt on onneksi taas perjantai ja saa hengähtää! Tai no en tiedä hengähtämisestä, pian pitäisi lähteä Loimaalle pelaamaan ja viikonloppu menee taas ravitsemustieteen esseen kanssa. En kyllä koskaan opi palauttamaan mitään ajoissa. Onneksi se on ihan hauskaa puuhaa ja ehdin varmasti tekemään muutakin kivaa! Nauttikaa viikonlopusta!

4 kommenttia:

 1. Muakin ahdisti yksi työpaikka, kun siellä oli just niin paljon muuttujia :D Nyt tiiän mitä tuleman pitää aina kun maanantaisin alkaa työt, joten työviikko menee rutiinilla. Tosin tää on välillä liiankin tylsää, eli joku kultainen keskitie tässäkin ois hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työ on yleensä onneksi tosi kivaa ja tykkään siitä, kun jokainen päivä on vähän erilainen. Tiedän kyllä mitä päivän pitäisi tuoda tullessaan, mutta tässä työssä siitä ei voi koskaan olla täysin varma :D
   Toivottavasti saisit vaikka lisää haasteita, töissä ei saa olla tylsää :)

   Poista
 2. Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista