torstai 10. maaliskuuta 2016

Lontoon kaduilla

 photo P3045442-001_zpspb7sijpf.jpg
 photo P3045466_zpsuyx0tvbu.jpg
 photo P3045454-001_zpshygrgcf7.jpg
 photo P3045436_zpsjvq2bpay.jpg
 photo P3045458_zpsp4fs28qg.jpg

J: Reissatessa kameraan kertyy aina iso kasa kuvia. Riikan kanssa reissatessa kuvaillaan välillä toisiamme, mutta Teemun kanssa mun pitää aina erikseen pyytää, että voisiko hän ottaa musta kuvan.. Sen jälkeen annan kameran hänelle, tarkistan säädöt ja siirryn poseeraamaan. Yleensä tilanne jatkuu niin, että  Teemu hetken pohtii mistä napista se kuva tuleekaan ja lopulta vahingossa sammuttaa kameran, jonka jälkeen kaikki säädöt pitää laittaa uusiksi. Uusi yritys, muistutan vielä joku kymmenen kertaa, että ota sellaisia, joissa näyn kokonaan. Tästä syistä seuraavissa kuvissa on suu auki. Jälleen uusi yritys. Lopulta kameraan kertyy ehkä kolme hyvää kuvaa ja kymmeniä julkaisukelvottomia. Onneksi se ei haittaa, koska tärkeintä on kuvista välittyvä ihana keväinen fiilis!

On kyllä ikävä revittyjä farkkuja, paljaita nilkkoja, ohuita takkeja ja lenkkareita.. Onneksi ei enää kauan! Siihen saakka muistelen vaan Lontoota!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivat kuvat nämä on, vaikka kuinka olisikin ollut ongelmia niitä ottaessa :D

  VastaaPoista
 2. Kivat kuvat tosiaankin, ja kauniilta näytät kuten aina. :) Kaipaisin hotellivinkkiä Lontoossa. Etsin itse hotellia tulevalle reissulle, enkä osaa päättää. Olen asunut Lontoossa 2 vuotta, mutta en ole yötäkään siellä hotellissa viettänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mulla on lähinnä kokemusta budjettihotelleista, jotka on yleensä valittu hyvän sijainnin ja halvan hinnan perusteella :D Niistä paras on varmaan Tune hotels -ketju. Perushotla, pienet huoneet ja kaikesta "ekstrasta" pitää maksaa erikseen. (Esim ikkuna ja netti). Nyt viimeksi varattiin Tune hotels.comin kautta ja saatiin paljon parempi huone kuin hotellin omilta sivuilta varatessa.. Eli huonoiden koko ja viihtyvyys vaihtelee.. Kaikki on kuitenkin perussiistejä ja hyvillä paikoilla!

   Mäkin oon loppujen lopuksi ollut aika vähän Lontoossa yötä, joten oon ehkä vähän huono auttamaan :/

   Poista
  2. Hotels.comin kautta itsekin varailen, enkä todellakaan katsele luksusta. :) Tunea jo vilkaisinkin aiemmin hotelleja selatessani! Kiitos Jenna. :)

   Poista
 3. Ihania nää opastetut kuvaukset :D miekin oon aina sillain ota sillain et näyn kokonaan ja ei ylhäältä ja sitten tuolta ja tollain.. mutta kouluttaminen on auttanut, sillä miehelläbi on taiteellista silmää ja kuvien otto onnistuu hyvin blogiinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :D Onneks Teemun ei kovin usein tarvii kuvailla mua, menis varmaan molemmilla aika äkkiä hermot.. :D

   Poista