maanantai 21. maaliskuuta 2016

lomasuunnitelmia

J: Kirjoittelin joskus aikaisemmin, että kesälomareissujen suunnittelu on jo alkanut! Luvassa on kaksi ulkomaanreisua, ensimmäisellä niistä on muutama eri pysäkki ja toisella pysytään koko loma samassa kaupungissa..

 photo P3195143_zpsygvz0nx7.jpg
 photo P3195148_zpsqgq2ebky.jpg
 photo P3195158_zpsfi8vlt6w.jpg

Kesäkuun alussa on tiedossa ensimmäinen reissu. Lähdetään Riikan kanssa taas Englantiin juoksemaan St Albansin puolimaraton. Tarkoitus on olla pari yötä Lontoossa ja pari St Albansissa. Koska olisi ihan tylsä palata juoksun jälkeen takaisin Lontooseen, päätettiinkin lentää Irlantiin ja olla siellä viisi päivää! Ei olla kumpikaan koskaan käyty Irlannissa. Tarkoitus olisi todennäköisesti olla Dublinissa yötä ja tehdä sieltä päiväreissu muualle Irlantiin. Nyt vinkkejä jakoon! Tiedättekö hyviä hotelleja Dublinissa? Entä mikä olisi kiva päiväretkikohde? 

Kesän toinen reissu onkin sitten Keski-Europpaan, Prahaan. Bongattiin Teemun kanssa tosi halpa reissu ja eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, mihin suuntaamme kesällä. Olen kuullut niin paljon hyvää Prahasta, että pakkohan sinne oli päästä. Vinkkejä Prahaan tulen varmasti kyselemään vielä myöhemminkin, keskitytään nyt ensin tuohon Dubliniin.. Varsinkin hotellivinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Mites muiden lomasuunnitelmat etenevät? Vai onko liian aikaista suunnitella kesälomaa?

8 kommenttia:

 1. Hirmuisen monta postausta oli lukematta, kun olen ollut niin kiireinen! :( Onneksi nyt sain luettua rästiin jääneetkin :) Kummastakaan lomakohteestanne en osaa suositella mitään, sillä en ole koskaan käynyt :D Toivottavasti kuitenkin hyviä vinkkejä tulisi, sillä molemmat paikat kuulostavat ihanilta kohteilta :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavilta suunnitelmilta. :) Meillä on lomatoiveet kyselty, mutta saa nähdä koska ne lyödään lukkoon ja saadaan lomat tietää, yleensä saadaan vasta huhti/toukokuussa ne tietää. Mutta eipä mulla oo kummempia suunnitelmia kuiteskaan, ehkä helsingissä jos kävis pyörähtään siskon luona, jos hälle sopii. :) Nautin yleensä lomalla siitä, kun ei tarvi tehdä mitään eikä oo mitään suunnitelmia, en oo jotenki reissailu ihminen kovinkaan paljon. :D

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettajan työssä on kyllä hyvä se, että tietää lomansa paljon etukäteen ja saa bongattua kaikki halvat lennot ;)
   Ja on se loma loma ilman reissujakin! Pääasia, että normaaliin arkeen tulee hetkeksi vaihtelua :)

   Poista
 3. Oi onpas teillä kivoja suunnitelmia! En ole käynyt kummassakaan, joten odottelen innolla postauksia matkoista, että tietää kannattaisko mennä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen niistä varmasti ;) Odottelen muuten myös sun reissupostauksia ;)

   Poista
 4. Heh, mä luin jostain syystä 'Islanti'. Sekä postauksesta että kuvien matkaoppaan kannesta. Ja sit mietin, et Islanti ja Dublin, nyt on Jennalla mestat sekasin. :D Mut joo, hyviä reissuja teille! Kuulostavat kaikki kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ei sentään, vaiks Islanti ois myös niin siisti!

   Poista