maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kevät!

J: Mainitsin tässä postauksessa, että Lontoossa oli jo ihan kevät. Nyt kun Suomeenkin on täksi viikoksi luvattu aurinkoa ja +7 astetta, voin vähän fiilistellä lisää..

 photo P3045493_zpskvkkac5j.jpg
 photo P3045508_zpsfrc99lkr.jpg
 photo P3045517_zpsoq6sozvb.jpg
 photo P3045520_zpsrtl9dxzx.jpg
 photo P3045538_zpsnafpzztq.jpg

Mä rakastan kevättä! Mikä olisi ihanampaa kuin linnunlaulu, kirsikkapuun kukat ja lämmittävä aurinko? Rakastan sitä, kun ihmiset alkavat taas liikkua ulkona, Turussa jokiranta täyttyy porukasta ja jäätelökojuja ilmestyy katukuvaan. Rakastan myös sitä, kun saa heittää talvivaatteet varastoon odottamaan syksyä ja ottaa tilalle kevättakit ja lenkkarit. Keväällä voi taas juosta lenkkejä ilman, että varpaat kastuu tai on pimeää. Mikä parasta, voi aloittaa taas ulkotreenit! Niin ja valo! Niin ihanaa, kun vielä kuudelta ei ole tarvinnut sytyttää kattolamppua.

 photo P3045557_zps2b05jngr.jpg
 photo P3045575_zps1pltr5hg.jpg
 photo P3045560_zpsgilljifl.jpg
 photo P3045568_zpsvmetvfqu.jpg

Keväällä on sellainen fiilis, että kaikki on taas mahdollista. Voi haaveilla kesästä, lyödä lukkoon lomasuunnitelmia ja ostella kesävaatteita.. Mulla ainakin käy monesti niin, että suunnitelmia on lopulta paljon enemmän mitä sitten kesällä ehdin toteuttaa.. Tällä hetkellä mä en tosin ihan täysillä pysty keskittymään kesän suunnitelmiin, sillä mulla ei ole hajuakaan missä tulen syksyllä työskentelemään. Stressaavaa. Sen tiedän, että nykyisessä paikassa en jatka, mutta kaikki muu sitten onkin täysin auki. Tuun varmaan kirjoittamaan tästä monille määräaikaisille opettajille tutusta ongelmasta vielä joskus vähän tarkemmin blogiin. Viimeistään sitten, kun työjutut alkavat selvitä. Jos alkavat.

Tänään ajattelin mennä pitkästä aikaa lenkille. Ei ihan valoisaan aikaan taida enää ehtiä, mutta varmasti hyvä lenkki silti. Tänään alkoi muuten myös Tikiksen koko kropan treenihaaste, kannattaa kurkata. Oon tykännyt niistä aikaisemmista haasteista, saa nähdä mitä tuon kanssa käy.. Nyt sinne lenkille, menkää tekin!

5 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä ja pirteitä kuvia <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Oon lähdössä pian Britteihin au-pairiksi ja näistä tuli nyt todella hyvöä mieli. Ihanaa kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Au pairiksi, siistiä :) Minne kaupunkiin meet? Muista sit reissailla siellä paljon, aivan ihana maa <3 Mun kokemuksia kannattaa lueskella tuolta au pair -tagin alapuolelta jos kiinnostaa!

   Poista
 3. Mä voin niin samaistua noihin kevätfiiliksiin!:) Ja voi että, noissa kuvissa on ihana tunnelma - tulispa se kevät jo kunnolla tänne suomeenkin!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista