keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

28!

J: Arvatkaa kuka täyttää tänään 28v? Minä! Niin ja Riikka.. Synttärit ovat aina olleet mukava piristys kevään keskellä. Pienempänä oli parasta kun sai avata lahjoja sekä syödä herkkuja keskellä viikkoa ja nyt vanhempana.. No, nytkin se herkkujen syöminen on aika korkealla ;) Toki onnitteluja ja lahjojakin on aina yhtä mukava saada..

 photo P3085126-001_zpsst87gss6.jpg
 photo P3085112_zpskldbefqf.jpg
 photo P3095109_zps7ohxwln2.jpg

Nuo muffinsit syötiin jo eilen Naistenpäivän kunniaksi! Tänään Teemu yllätti mut varaamalla pöydän Kaskiksesta. Ollaan jo kauan mietitty, että olisi mukava testata se, ja mikä olisikaan parempi hetki kuin syntymäpäivänä viikko kihlauksen jälkeen. Ruoka oli kyllä todella hyvää - en yhtään ihmettele miksi ihmiset kehuvat paikkaa maasta taivaisiin! En mä sinne ihan heti kyllä uudestaan menisi, mutta ehkä joskus. Joskus sitten, kun on taas aihetta juhlaan.

Nyt taidan synttäreiden kunniaksi avata suklaakonvehtirasian ja nauttia vielä hetken tästä päivästä ennen nukkumaanmenoa. Kiva päivä ollut, vaikka töissä on tällä hetkellä tosi stressaavaa. Ei siitä kuitenkaan sen enenmpää - tänään keskitytään vain positiivisiin asioihin! Öitä kaikille!

8 kommenttia: