perjantai 5. helmikuuta 2016

päivästä toiseen

 photo PC283809-001_zpsnk47glbp.jpg
 photo PC283797-001_zpsn9kvmrgl.jpg
 photo _MG_5089_zps50m1cq5k.jpg
 photo PC283811_zpswnwcbv8i.jpg
 photo _MG_5090_zpsbappjdpv.jpg

J: Mun arki rullaa ällä hetkellä hyvin samalla kaavalla päivästä toiseen. Herään, meikkaan, syön aamupalan, ajan töihin, opetan viisi tuntia, suunnittelen tunteja eteenpäin, ajan kotiin, teen ruokaa, syön, jumitan koneella, menen treenaamaan, tulen kotiin, teen iltapalaa, syön sen ja katson samalla tv:tä. Menen nukkumaan. Viimeiset neljä viime viikkoa ovat menneet oikeastaan tuolla samalla kaavalla, mitä nyt pieniä muutoksia on ollut.. Viikonloppuisin on sitten vähän erilaista - ehtii nähdä kavereita ja puuhailla kaikkea muutakin.

Nyt varmaan joku ajattelee, että aika ankeeta! Ei muuten ole! Mä tykkään tällä hetkellä mun arjesta ihan älyttömästi. Jos jotain saisin vaihtaa, voisin lyhentää työmatkan puoleen. Muuten kaikki on aika jees. Toki kaipaan välillä huoletonta opiskelijaelämää tai loman vapautta, varsinkin Australian reissun lämpöä, mutta kyllä arki on silti kivaa.

En mä silti valita siitä, että on taas perjantai ja viikonloppu. Jos arki on parasta, viikonloput ovat vielä parempia.. Loma on sitten ihan parhain, siihenkään ei ole enää montaa viikkoa. Nautitaan nyt kuitenkin ensin tästä viikonlopusta! Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivaa viikonloppua sullekin! Mulla on nyt töiden alettuna ollut kanssa vastaavat "tylsän samanlaiset" päivät, mutta oon kanssa tykännyt tästä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt töissä ollessa osaa varmasti nauttia viikonlopuistakin enemmän!

      Poista