keskiviikko 10. helmikuuta 2016

NRJ Workout Turku - arvonta ja alekoodi

J: Nyt kaikki treenaajat huomio! Turussa järjestetään tässä kuussa NRJ Workout -ryhmäliikuntatapahtuma. Ryhmäliikuntatapahtumissa on aina se oma mieletön fiiliksensä.. Porukkaa on paljon, musiikki soi, ihmiset ovat iloisia ja kaikkia yhdistää yksi asia - rakkaus liikuntaan! Parasta on se, että jokainen voi itse valita haluaako hikoilla päivän aikana yhdellä vai viidellä tunnilla, fiilis on kuitenkin aina mahtava. Olen käynyt monissa erilaisissa ryhmäliikuntatapahtumissa ja NRJ Workout on aina saanut plussaa monipuolisesta tuntivalikoimasta ja LIVE-treenistä, jonka vetää joku tunnettu suomalainen räppäri. Tällä kertaa vuorossa on kukas muukaan kuin Uniikki! Uniikki on mun tietojen mukaan kova treenaamaan, joten treenaajat tuskin pääsevät helpolla.

 photo glow_zpse9cf2c2q.jpg

Tapahtuma järjestetään lauantaina 27. helmikuuta HK-areenalla. Aiemmin NRJ Workout on täällä Turussa järjestetty Caribialla. Caribian ongelmana ryhmäliikuntatapahtumissa on mun mielestä ollut sen ahtaus ja joidenkin salien kokolattiamatot - tänä vuonna kumpikaan niistä ei ole toivottasti ongelma! Uutta on paikan lisäksi myös teema: Glow! Jokainen osallistuja saa uv-vartalomaalin, joka hohtaa pimeässä. Sillä voi sitten haluamallaan tavallaan piristää omaa treenilookiaan. Ihan mahtava keksintö!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! VOITTAJALLE ILMOITETAAN SÄHKÖPOSTITSE!


Saimme taas mahdolliden tehdä pientä yhteistyötä tapahtumajärjestäjän kanssa ja arpoa pari lippua tapahumaan. Jos siis haluat voittaa itsellesi ja kaverillesi liput tapahtumaan, kommentoi alle jotain, kerro esimerkiksi mille tunnille haluaisit mun ja Riikan osallistuvan. Ohjelman voi kurkata täältä. Heittäkää kaikki hulluimmat ehdotuksenne kehiin, saa sitten nähdä minne päädytään. Vai päädytäänkö minnekään! ;) Osallistua voi ensi maanantaihin 15.2. asti ja sen jälkeen arvomme liput ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Jätäthän siis nimimerkkisi ja sähköpostisi myös kommentiin! Nyt jäämme innolla odottelemaan teidän vastauksia..

Ja jos arpaonni ei suosi, niin voit käydä ostamassa oman lippusi täältä.  Koodilla Kaksiyhdenhinnalla saa lipun hinnasta 20% alennuksen! Lipun oston yhteydessä voi samalla jo valita, mihin tunneille haluaa osallistua, mutta tietenkin voi mennä ihan fiiliksen mukaankin.

Postaus toteutettu yhteistyössä NRJ workoutin kanssa, sisältää mainoslinkkejä

25 kommenttia:

 1. Tuolla tavataan ;) (en osallistu arvontaan ) :) Oon menossa siskon kanssa combattiin, kehonpainotreeniin ja live dj:n tunnille ainakin :)

  VastaaPoista
 2. Ellette ole kokeilleet niin suosittelen Grittiä, tappotreeni, mutta sen jälkeen on niin itsensä voittanut olo :)

  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hei jes, mukana ollaan! :) Mua kiinnostais eniten Afho ja Bodyjam, joten niitä huippuja tanssillisia tunteja suosittelen teillekin ;) Live-treenit on kans niin hauskoja!

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oon ollut pari kertaa joitain vuosia sitten samankaltaisessa tapahtumassa Naantalin Supertreeneissä ja oli kyllä huikeeta joka kerta! Hauskalta kuulostaa juurikin toi Live Dj workout ja liikkuvuus & taitoharjoittelu, mikä voisi olla kiva kun tekin harrastatte aika monipuolisesti liikuntaa :)

  sini_tj@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Voi kuulostaapa kivalta tapahtumalta! :) innolla mukana arvonnassa! Haluisin teidän kokeilevan jotain sellasta, joka tuntuu kaikista vaikeimmalta! :)

  emmaot(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Voi kuulostaapa kivalta tapahtumalta! :) innolla mukana arvonnassa! Haluisin teidän kokeilevan jotain sellasta, joka tuntuu kaikista vaikeimmalta! :)

  emmaot(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti järjestelyt hoidettu tänä vuonna paremmin. Viime vuonna Caribialla sössittiin ihan huolella sisäänpääsystä lähtien. Tarjonnasta kiinnostaa lähinnä BC.

  VastaaPoista
 8. Tää olis taas yksi niistä tilaisuuksista testata kuinka paljon itsestään voi antaa. Olisipa kiva päästä kokeilemaan mihin kunto riittää!

  VastaaPoista
 9. Tänne minä ja mun paras ystävä ollaan haluttu siitä asti, kun nähtiin tämä juliste Elixian seinillä! Ihan mahtia olisi, jos saataisiin arpavoitto.
  Olisi tosi siistiä nähdä teidät siellä myös :-) kokeilkaa Grittiä! Ja Combat on kanssa yksi suosikeista Les Millsiltä.

  mv0064@edu.turku.fi

  VastaaPoista
 10. Ikinä en oo ollut ja heti kun kuulin ni kyllä mielenkiinto heräsi! Varmasti mahtava tapahtuma, mukana arvonnassa ollaan!
  jenny.tokoi@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Live Dj workout kuulostais semmoselta jänskältä mitä voisitte kokeilla :)tää tapahtuma on kyl tämmöslle ei liikkuvalle mielenkiintoinen :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Sä ja Riikka voisitte osallistua Bodyweight core & bottom tunnille ;-) Vitsit tää arvonta kuulostaa kivalle, olisi sairaan kiva päästä tällaiseen tapahtumaan mukaan niin ammattia kuin harrastuksiakin ajatellen!

  nooraah@outlook.com

  VastaaPoista
 13. Live Dj workout!!

  terveys1(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Menkää tietty Uniikin livetreeniin. Mä voisin piipahtaa juoksutekniikkaa hiomassa ainakin :) T:maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. hei jee. Mukana arvonnassa todellakin :). Ite ainakin haluisin mennä kokeilee pure move-yoga yin&yang ja Les Mills Bodyjam (60min). Niitä siis teillekkin suosittelisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sposti : krista.nyman85@gmail.com Krista Nyman

   Poista
  2. täältä myöskin saa bodyjam äänen. myös itse tahtosin kokeilla!

   Poista
 17. Itseäni kiinnostaisi tuo bodyjam ja te kans mukaan!

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Uniikin livetreeniin tietty!


  hanna.tuomento0@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Morning Yoga kuulostaa hyvältä! Herättää ja hellii kehoa :)
  mirella.mireaho@dnainternet.net

  VastaaPoista
 20. Mahtava tapahtuma. Morning Yoga ja Les Mills Bodyjam olisi varmasti kokeilemisen arvoisia.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Suosittelen teille bodyjamia ja uniikkia livetreeniä.
  leenmatt@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Olisi ihana päästä tonne ittekkin ja varmasti tuo Uniikin livetreeni olis ihan huikee. :)

  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Olisi ihana päästä tonne ittekkin ja varmasti tuo Uniikin livetreeni olis ihan huikee. :)

  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista