perjantai 12. helmikuuta 2016

matkahaaveista ja niiden toteutumisesta

J: Australian reissun jälkeen mua on vaivannut ihan kauhea tauti - meinaan matkakuume. Siihen ei oikeastaan ole hoitokeinoa, uuden matkan varaaminenkin vähentää sitä vain lievästi. Matkailussa parasta on varmaan se, kun näkee erilaisia paikkoja, saa irtioton arjesta ja pääsee toteuttamaan omia haaveitaan. Mä olin pitkään haaveillut Australian reissusta ja nyt vihdoin sen toteutin. Reissu oli aivan mahtava ja rakastuin Australiaan ehkä jopa enemmän mitä olin ajatellut. Nyt on aika toteuttaa uusia haaveita.

 photo _MG_4296_zpsuzj41ard.jpg

Tällä kertaa ei ole kyse mun omasta, vaan poikaystävän haaveesta. Lähdetään reilu parin viikon päästä Englantiin ja kohtena olisi Liverpool. Teemu on ollut tosi kauan FC Liverpoolin fani ja niin kauan kun me olemme tunteneet, hän on haaveillut matsista. Pari vuotta sitten kävimme jo Liverpoolin stadionilla, Anfieldillä, mutta kausi oli jo loppunut emmekä päässeet peliin. Nyt päästään reissuun oikeaan aikaan ja nähdään matsi! Muakin alkaa vähän jo jännittää.. Ei tosin peli, van se, miten jaksan katsoa jalkapalloa melkein kaksi tuntia.
Pääsen samalla reissulla tietty Lontooseen, onkin ollut jo vähän ikävä. Tarkoitus olisi käydä ainakin Sky Gardensissa (ihastuin siihen viimeksi), lenkillä Thamesin rannalla sekä tietenkin shoppailemassa.. Lisäksi oon yrittänyt googletella jotain spesiaalia, jotain sellaista mitä en ole Lontoossa vielä tehnyt tai nähnyt. Saa antaa vinkkejä mitä kannattaa tehdä! 

 photo _MG_9899-001_zps4fq4cv1z.jpg

Matkahaaveet ovat siitä kivoja haaveita, että suurin osa niistä on aika helposti toteutettavissa. Yleensä riittää se, että alkaa säästää rahaa. Siinä voi mennä kuukausi tai viisi vuotta, mutta yleensä lopulta haave toteutuu. Toinen vaihe on tietenkin varata kalenterista aikaa reissulle, varata matka ja lähteä. Niin "helppoa" se on. Mä olen alkanut haaveilla taas matkasta jenkkeihin, saa nähdä toteutuuko se viiden kuukauden vai viiden vuoden kuluttua. Aina saa kuitenkin haaveilla! 

4 kommenttia:

 1. Käykää syömässä Burger & Lobster:ssa! Varsinkin, jos ootte menossa Sky Gardensiin, niin sinne ravintolaan kävelee sieltä n. 10 minuutissa. Se on lähellä St Paulsin kirkkoa, Bread Streetillä. Aivan tajuttoman hyvä se Lobster Sandwich! Ja muutenkin se ravintola oli ihanan tunnelmallinen ja siisti. Ääh, ku pääsis iteki taas sinne syömään (ja Lontooseen)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin kuullut tuosta! Kiitos vinkistä, pitää mennä sinne :)

   Poista
 2. Matkakuume taitaa kyllä olla ikuinen tauti :D Kiva, että teillä on seuraava matka jo pian tiedossa. Onneksi sitä itsekin pääsee taas parin kuukauden päästä hiukan maailmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kyllä on :D Odotan jo niin reissua.. Ja hei kiva jos säkin pääset, sulla on kyllä loistava syy lähteä ;)

   Poista