lauantai 27. helmikuuta 2016

Loma!

J: Arvatkaas kenellä alkoi eilen loma? No mulla! Oli sitä jo odotetukin. Vaikka onkin ehkä vähän klisee, loma on kyllä ansaittu ja tulee ehdottomasti tarpeeseen. Alkuvuotena on tullut mentyä aika lujaa, niin töiden, opiskeluiden kuin treenienkin osalta. Viimeinen viikko kruunasi oikeastaan kaiken - tuli päivittäisten työmatkareissujen päälle matkustettua Tampereelle sekä Saloon. Lisäksi oli pakko käydä pariinkiin otteeseen Leaf Areenalla ottamassa viimeiset ilot irti kuukauden treenikortista. Eilen illalla silmät sulkiessani uni tuli varmaan nopeammin kuin koskaan ja nukuin melkein kymmenen tunnin yöunet.

 photo P2275147_zpsm1ul0mxp.jpg
 photo P2275161_zpsficgq5qi.jpg

Oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että jokaisen ihmisen työpaikasta ja työsuhteen laadusta riippumatta tulisi saada pitää muutama päivä talvilomaa. Loman teemana voisi olla vaikka itsestään huolehtiminen ja loman aikana tulisi keskittyä vain sellaisiin asioihin, joista ihan oikeasti pitää ja jotka eivät aiheuta stressiä. On se sitten nukkuminen, ystävien näkeminen tai liikunta. Tiedän, että monet rakastavat omaa työtään, mutta silti työ voi olla todella kuluttavaa ja aikaa itselle jää vähän. Lomalla akkuja voi ladata ihan eri tavalla mitä viikonloppuisin ehtii.

 photo P2235119_zpslvhtohjw.jpg

Mä ajattelin lomalla sulkea työajatukset pois mielestä, nukkua pitkään, syödä hyvin ja nauttia Englannista. Ennen reissua on myös tiedossa vaikka mitä kivaa, tänään NRJ Workout ja huomena brunssi. Kaiken ihanan kruunaa kyllä ulkona paistava aurinko! Mahtavaa viikonloppua kaikille, nauttikaa auringosta!

Ps. Ostin uuden kameran! Liityin myös Olympus Pen -jengiin, jee!

2 kommenttia: