sunnuntai 28. helmikuuta 2016

ajatuksia herättänyt treenipäivä

J: Eilen oli odotettu NRJ Workout. Tapahtuma ei viime vuonna oikein vakuuttanut huonojen jäjestelyiden ja muun sähläyksen takia, mutta ajateltiin antaa tapahtumalle vielä uusi mahdollisuus ja lähdettiin iloisin mielin treenaamaan! Eihän päivä pahasti pieleen voi mennä, jos se sisältää useamman treenin ;) Oltiin alunperin ilmottauduttu neljälle tunnille: Uniikin livetreeniin, toiminnalliseen juoksuharjoitteluun, juoksutekniikkaan ja yoga for athletes -joogatunnille. Ajateltiin, että voidaan sitten paikan päällä katsoa, jos mahduttaisiin tai ehdittäisiin vielä johonkin muullekin tunnille.

 photo Downloads1-002_zpsld0ijxlx.jpg

Kaikki meni kuitenkin aika pieleen heti aluksi. Huomattiin noin minuutin jälkeen, että HK-areenalla, jossa siis tapahtuma järjestettiin, oli ihan hemmetin kylmä. Ajateltiin kuitenkin, että tulee lämmin, kunhan treeni alkaa.. Ensimmäinen treeni oli kuitenkin iiiiso pettymys! Odoteltiin kunnon treeniä, ei mitään Uniikin keikkaa, jossa kolme muijaa heiluttaa lavalla peppuaan ja jumppaajat sitten seuraavat perässä. Ei meidän juttu, ei todellakaan. Odotettiin kunnon tehotreeniä, punnerruksia, kyykkyjä, yleisliikkeitä jne, mutta tunti koostui lähinnä tanssista. Lähdettiinkin pois koko salista vajaan kahden biisin jälkeen. Siinä vaiheessa meidän seuraavalle tunnille oli vielä yli tunti, joten ei hirveästi naurattanut.. Onneksi aika meni ihan nopeasti ja Vauhtisammakon treenit veivät kyllä samantien lievän ärsytyksen mennessään! Toiminnallisella tunnilla sykkeet todella nousivat ja hiki tuli, tekniikkatunnilla sai taas hyviä vinkkejä tulevaisuutta ajatellen. Viimeinen tunti oli Yoga for athletes, eli urheilijoille suunnattua joogaa. Oli kyllä ihan huipputunti, just sitä mitä mun kroppa tarvitsee.

 photo DSC_0435_zpso2i9vlb2.jpg

Muille tunneille ei sitten kuitenkaan päädytty. Tuntitarjonta oli mielestäni hieman suppeampi aikaisempiin vuosiin verrattuna ja monet tunnit liittyivät jotenkin joko tanssiin tai kehonhuoltoon. Ja niin kuin jo sanoinkin, tanssitunnit eivät todellakaan ole meidän juttu! Jäinkin kaipaamaan oikein kunnon treeniä, sellaista jossa tulee ihan oikeasti hiki ja joutuu antamaan kaikkensa. Tietenkään kaikkia ei voi aina miellyttää - eikä tänä vuonna näköjään ollut meidän vuosi. Iso plussa kuitenkin Vauhtisammakolle, pelastitte meidän päivän! Plussaa myös siitä, että tänä vuonna järjestelyt sujuivat paremmin eikä joutunut ainakaan enää aamupäivällä jonottelemaan. Glow-teema oli hauska, ihmisillä oli hienoja "sotamaalauksia", jotka hohtivat areenalla. Muutenkin kaikki meni ihan hyvin, jos siis ei lasketa sitä, että olin vielä kotiin tullessakin ihan syväjäässä. Toki olisihan pitänyt tajuta, että jäähallissa saatta tulla vähän viileä treenivaatteissa ;) Ihan hyvä fiilis jäi kuitenkin tapahtumasta, ehkä ensi kerralla tuntivalikoima on itselle paremmin sopiva!

Oliko joku muu tuolla tapahtumassa? Mitäs tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Juuri tuo tuntivalikoiman suppeus sammutti vähäisenkin kiinnostukseni. En ole muutenkaan mikään massatapahtumaihminen, mutta olisin voinut jaksaa päivän, jos tarjonta olisi ollut monipuolinen ja kiinnostava. Viime vuonna voitetuilla lipuilla Caribiassa, jossa järjestelyt tökkivät pahasti. Vaikka nytkin olisi ollut mahdollisuus päästä tuonne ilmaiseksi, ohjelman luettuani ei todellakaan kiinnostanut. Treenaan tuon lipun hinnalla lähes kuukauden, yksi vartalomaali ei minua kiinnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän oli aluksi itsellä sama fiilis, mutta päätettiin kuitenkin antaa tapahtumalle uusi mahdollisuus osittain sen uuden teeman ja osittain uuden tapahtumapaikan vuoksi. Tuntivalikoimassa oli jotain ihan ok tuntejakin, mutta jos rehellisiä ollaan niin olen tyytyväinen etten maksanut lipusta mitään.

   Naantalissa olisi muuten muutaman viikon päästä Supertreenit, josta ainakin viime vuonna jäi tosi positiivinen ja hyvä fiilis! Järjestelytkin toimi. Itse en sinne tänä vuonna (todennäköisesti) pääse, mutta jos haluaa antaa ryhmäliikuntatapahtumalle mahdollisuuden niin suosittelen sitä :)

   Poista
 2. Ei kuulosta kovin kivalta "treeni"tapahtumalta :( Ensinnäkin se olisi kannattanut järjestää jossain, missä tarkenisi tavallisissa treenivaatteissa ja miksei tarjonta voinut sitten olla sen verran laaja, että pepunheiluttelijoille olisi ollut omat juttunsa ja vaikka samaan aikaan kunnon treenaajille oikeaa treenausta, vähän hassusti suunniteltu nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olihan siellä tietty joitain muitakin tunteja (esim. body combat ja grit cardio), mutta se grit ainakin meni heti täyteen :/ Ehkä tänä vuonna oli valittu tuollainen teema, monethan tykkää tanssia!

   Poista