sunnuntai 14. helmikuuta 2016

aikaa ystäville

J: Puhuin viime viikolla oppilaiden kanssa paljon ystävyydestä ja olen samalla potenut huonoa omatuntoa siitä, etten ole ehtinyt nähdä omia ystäviäni yhtään niin paljon kuin haluaisin. Arkena kaikilla on omat kiireensä, viikonloppujen menot on taas suunniteltu jo viikkoja eteenpäin. Tämäkin tyttöjen viikonloppu taidettiin sopia jo tammikuun alussa - ja hyvä niin. Näin pitkästä aikaa Helsingissä asuvaa ystävää ja lähempänä asuviakin on tullut nähtyä ihan liian harvoin. Vietimme ihan mahtavan viikonlopun yhdessä! Kävimme katsomassa Saturday night liven kenraaliharjoitusta, söimme ystävämme kokkaamaa herkullista ruokaa, juoruilimme pitkään yöhön ja aamulla heräsimme kylkikyljestä lattialta. Pikashoppailujen kautta hyppäsimme Onnibussiin hymyssä suin.

 photo ystaumlvaumlnpaumlivauml3_zpsjzavm8oj.jpg
 photo ystaumlvaumlnpaumlivauml2oik_zpsyahd3skq.jpg
 photo ystaumlvaumlnpaumlivauml2-001_zpsg6dnvkc8.jpg
 photo ystaumlvaumlnpaumlivauml1_zpsevdsoobc.jpg

Viikonlopuksi valikoitui vähän vahingossa juuri ystävänpäivä viikonloppu, mutta se sopi kyllä loistavasti teemaan. Tämä viikonloppu muistutti siitä, että eivät ne todelliset ystävät katoa minnekään, vaikkei aina yhteyttä pitäisikään. Lisäksi se muistutti siitä, että noin hyviin tyyppeihin pitäisi kyllä olla useammkin yhteydessä! Olen kyllä niin onnellinen, että mullla on elämässä noin upeita kavereita. Ennen kaikkea olen onnellinen siitä, että mulla on mahdollisuus lähes koska vain hypätä bussiin ja ajella kaverin luo yökylään. Kaikilla asiat eivät ole yhtä hienosti! Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille, toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu!


Ps. Muistakaa osallistua arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Se on totta, etteivät todelliset ystävät katoa minnekään, vaikka tosiaan ei yhteyttä pitäisikään aina :)

  VastaaPoista
 2. Oon ite myös potenut huonoa omaatuntoa, kun en ole päässyt Turkuun kavereita tapaamaan pitkään aikaan, kun oon ollut kiireinen töiden takia. Onneks ens kuussa tämä asia kuitenkin korjaantuu ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin takia kannattaa potea huonoa omaatuntoa, jos ei ehdi tarpeeksi usein Turkuun ;) Pääasia, että ensi kuussa kuitenkin korjaat molemmat vääryydet :D

   Poista
 3. Ihana postaus <3 Oon miettinyt ihan samoja asioita, mutta sen olen huomannut, että tosiystävät eivät katoa miennkään, vaikkei heidän kanssaan vähään aikaan näkisikään :)

  VastaaPoista