keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Graffiti

 photo P1085427_zpsyrokxkqq.jpg
 photo P1085432_zpsm0pp2a8y.jpg
 photo P1085419_zpsq5e6oaaj.jpg
 photo P1085440_zpsulzrki3t.jpg
 photo P1085424_zpscvtlymsq.jpg

J: Näitä kuvia katsellessa tuli sellainen fiilis, että "wau, olinko mä oikeasti tuolla?". Melbournesta löytyi lähes joka kulmalta katutaidetta ja monta katua oli lähes kokonaan täytetty toinen toistaan hienommilla (ja oudoimmilla) graffitteilla. Nämä kuvat ovat Fttzroyn alueelta. Fitzroy oli alueena aika siisti, vähän kuin vaikka Brick Lane Lontoossa. Sieltä löytyi katutaiteen lisäksi toinen toistaan houkuttelevampia kahviloita, pieniä kauppoja ja monien tunnettujen merkkien outlet-myymälöitä.

Nyt on loma muisto vain. Mä en tiedä kaipaanko Australiasta eniten lämpöä ja aurinkoa vai sitä, kun ei tarvinnut tehdä mitään. Varmaan kuitenkin tuota jälkimmäistä, sillä loman jälkeen paluu arkeen ei ole ollut todellakaan helppo. Aikaero painaa päälle, uudessa työssä tulee koko ajan uutta asiaa ja melkein joka illaksi on jotain suunnitelmaa. Voisin vaan nukkua nämä univelat pois! Onneksi se tästä pikkuhiljaa helpottaa ja aina voi piristää itse katselemalla lomakuvia.. Kuvia ja asiaa olisi vaikka kuinka, pitäisi löytää vaan jostain aikaa (ja energiaa) koneelle istumiselle ja postaamiselle. ;) 

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Varmasti tuo arkeenpaluu kaiken lomailun jälkeen ja heti vielä uuteen työhön on hankalaa ja väsyttävää! Toivottavasti saat pian jonkin vapaaillan, jonka voit käyttää itsesi hemmotteluun ja pitkiin yöuniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alkaa jo onneksi kiire helpottamaan ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Varmasti tuo arkeenpaluu kaiken lomailun jälkeen ja heti vielä uuteen työhön on hankalaa ja väsyttävää! Toivottavasti saat pian jonkin vapaaillan, jonka voit käyttää itsesi hemmotteluun ja pitkiin yöuniin :)

  VastaaPoista
 3. Vau ihanan upeita graffitteja! Vaikka outoja ovat, silti ihanan värikkäitä. Tsemppiä tuleviin työpäiviin!!

  VastaaPoista