lauantai 12. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset pikkujoulut

 photo _MG_4132-001_zpshewmlyx6.jpg photo _MG_4149-001_zpsbovmhtcs.jpg

J: Joulukuu on lähes puolessa välissä ja vuoden viimeiset pikkujoulut on nyt juhlittu. Mari on järkännyt turkulaisille bloggaajille pikkujoulut/synttäri/tuparibileet. Paikalla oli vaikka ketä tuttuja ja tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa. Itse olin tällä kertaa ihan vesilinjalla, sillä aamulla on lähtö Nokialle pelaamaan koripalloa. Ehkä ihan hyvä valinta, sillä olen mun mittakaavalla juonut alkoholia ihan liikaa viimeisen kuukauden aikana. Suhtautumiseni alkoholiin on vuosien aikana muuttunut hurjasti. Vuosia sitten saatoin juhlia kerran viikossa, opiskeluaikojen alussa useamminkin.. Parin viime vuoden aikan tuli kokonaan stoppi ja pelkkä ajatuskin alkoholista laittoi jotenkin ärsyttämään ja välillä kieltäydyinkin alkoholista ja baarireissuista kovaan ääneen. Nykyään nautin alkoholia kohtuullisesti. Sopivan tilanteen tullen (kuten pikkujoulut) en kieltäydy, mutta todella harvoin juon itseäni kunnon känniin. Parasta onkin juoda muutama lasi viiniä tai siideriä hyvässä seurassa ;) Sellainen kreisibailaaminen on kuitenkin takana päin. Joskus harvoin on kyllä hauska mennä yökerhoon tyttöporukassa tanssimaan jalat kipeiksi, mutta ei joka viikonloppu - ei edes joka kuukausi. Enää en ehkä samalla tavalla tarvise sitä alkoholia ollakseni sosiaalinen, nykyään saan suuni auki muutenkin! Ehkä sen tekee tämä ikä.. Krista muuten kirjoitti samasta aiheesta hyvin blogiinsa tällä viikolla, kannattaa käydä lukemassa!

Se alkoholista. Nyt taidan siirtyä mun toisen paheen, karkin, pariin. Ostin eiliseksi illaksi irttareita ja niitä jäi vähän, joten pakko varmaan tuhota ne ennen nukkumaan menoa. Yksi hyvä kirjakin olisi kesken. Ei se ihan voita iltaa huippuseurassa ja Marin herkkujen äärellä, mutta kyllä koris ja joukkueen etu menee juhlinnan edelle. Hauskaa iltaa kaikille, miten ikinä sen sitten vietättekin!

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva nähdä! Ja näen kyllä hyvin paljon samaa mun alkoholinkäytön muuttumisessa kuin sullakin. Mutta ihanaa nykyisin kun on jo sen ikäinen, ettei tarvitse viinaa ennen kuin voi olla hauskaa :D

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun kävitte!! Ja hyvää peliä tälle päivälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sulle kun jaksoit järkätä bileet :) Peli ei ehkä ollut niin hvyvä, mitä olisin toivonut :D

   Poista