torstai 31. joulukuuta 2015

vuoden 2015 matkat

R: Olen perinteisesti aina vuoden lopussa muistellut blogissa vuoden menneitä reissuja, joten ei tehdä poikkausta tänä vuonnakaan! Tänä vuonna tuli kyllä matkusteltua harvinaisen vähän - oiskohan Australia matkalla jotain vaikutusta asiaan? Ja kyllähän sekin vaikuttaa, että enää ei ole samanlaista vapautta tuosta vaan lähteä reissuun kun opiskeluaikana, jolloin aikataulujen puolesta oli helpompää lähteä reissuun kun työssäkäyvänä.

 photo matka2-001_zps0namhiwd.jpg

Wien. Tämän vuoden ensimmäinen reissu suuntautui huhtikuussa Wieniin. Wien ja Itävalta olivat ihan uusia tuttavuuksia, enkä oikeen tiennyt mitä odottaa. Wien oli kyllä kaunis ja kevät oli hyvää aikaa matkustaa sinne.  Mitään suurta ihastusta kaupunkia kohtaan en tuntenut, mutta toisaalta siinä ei ollut myöskään mitään vikaa. Mukava kaupunki, hyvä kohde viikonloppureissuksi! 

 photo matka1_zpsmahupyha.jpg

Bratislava. Tehtiin Wienistä päiväreissu Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan. Tämä alue Euroopasta on jotenkin mielettömän vierasta mulle, en ole varma osaisinko edes kartalle merkitä Slovakiaa oikeaan kohtaan. Kaupungista jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis - jollain tapaa siitä tuli mieleen Tallinna ja Budapest. Vanha kaupunki oli kiva ja leivokset herkkuja ;)

 photo matka3_zpsdycctitu.jpg

Lontoo ja St Albans. Jo perinteeksi (toinen kerta on jo perinne!) muodostunut puolimaratonreissu St Albansiin ja siinä samalla tietenkin maailman parhaaseen kaupunkiin eli Lontooseen. Jos  reissu sisältää a) Lontoon b) shoppailua c) hyvää ruokaa ja d) juoksua, se ei voi olla huono. Tämä reissu oli kaikin puolin ihan mielettömän onnistunut.

 photo matka4_zpszp8rn0gq.jpg

Tallinna. Käytiin Jannen kanssa Tallinnassa pitkästä aikaa. Tallinna on niin lähellä, mutta silti siellä tulee käytyä niin harvoin. Kaupunki ei pettänyt tälläkään kertaa, ruoka oli hyvää, juoma halpaa ja vanha kaupunki mielettömän kaunis!


Australia. Kauan odotettu reissu ja täällä ollaan! Ihastuttiin Sydneyyn heti, vähän lontoomainen suurkaupunki, jossa on vaikka mitä tekemistä ja nähtävää. Niin ja rantoja. Täydellistä!

5 kommenttia:

 1. Hienoja matkoja olet tehnyt! Ja Australia, upea!! Kuvia odotellessa. Hyvää uutta matkailuvuotta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Australia oli kyllä mieletön, kuvia tulossa kyllästymiseen asti :)

   Poista
 2. Ihania reissuja varmasti ollut ja tosi kauniita kuvia! Itekin tekis hirveesti mieli lähtee jonnekin reissuun, mutta aina vaan muka "säästän nyt, niin päästään sitten joskus jonnekin reissuun" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, mulla on usein mennyt rahat heti reissaamiseen kun vähänkin säästössä ;) Nyt tietty tilanne on eri kun on töissä ja ei ole aikaa reissata niin paljon. Nyt voi keskittyä näihin loma-aikojen pidempiin reissuihin!

   Poista
 3. Ihania reissuja varmasti ollut ja tosi kauniita kuvia! Itekin tekis hirveesti mieli lähtee jonnekin reissuun, mutta aina vaan muka "säästän nyt, niin päästään sitten joskus jonnekin reissuun" :D

  VastaaPoista