tiistai 22. joulukuuta 2015

vaikea päätös

 photo _MG_4168_zpso6ibc4cq.jpg
 photo _MG_4164_zps4sjwjfqe.jpg
 photo _MG_4152_zpseulaqody.jpg
 photo _MG_4160_zpsw2b8epgz.jpg
Joulu tuli jo etukäteen!

J: Mä en oikein tiedä, miten aloittaisin tämän postauksen. Sisälläni on tällä hetkellä sata ja erilaista tunnetta ja stressitaso on kohonnut pilviin. Ehkä aloitan niillä positiivisilla uutisilla: enää yksi työpäivä lomaan! Negatiivista on se, että enää yksi työpäivä mun nykyisessä työssä. Irtisanoin itseni maanantaina ja tammikuun alussa aloitan siinä hommassa, johon olen kuluttanut viisi vuotta yliopiston luentosalien penkkejä. Musta tulee luokanopettaja. Eikä vaan mikä tahansa ope, vaan 1. luokan opettaja sekä terveystiedon aineenopettaja. Eli just sitä, mitä olen opiskellut!

Olen todella onnellinen tästä työstä ja mahdollisuudesta, mutta samalla surullinen, sillä joudun jättämään vuoden aikana tutuksi tulleen päiväkodin, ihanat työkaverit ja ne mun pienet murut siellä! Eniten kirpasee sydäntä ajatus siitä, että siellä ne kasvaa päivä päivältä isommiksi ja mä en ole todistamassa sitä. Vaikka olen koko ajan tiennyt, etten tule työskentelemään samassa paikassa kovinkaan montaa vuotta, on lähteminen silti vaikeaa. Mietin ihan törkeän pitkään, kumman paikan otan jos sen työn saan ja vielä sen jälkeenkin olen miettinyt oliko ratkaisu oikea. Toivottavasti.

Nyt lopetan murehtimisen, nukun kunnon yöunet ja nautin huomenna alkavasta lomasta! Tämä ilta on mennyt asioita hoidellessa ja pakkaillessa. Lähden huomenna melkein suoraan töistä vanhempien luo joulun viettoon ja lauantai aamulla aikaisin lähdetään kohti lentokenttää ja Australiaa! Jännää, iik! Lisää matkafiiliksiä tulee varmaan vielä ennen lähtöä blogiin. Nyt kuitenkin iltapalaa ja nukkumaan.

33 kommenttia:

 1. Vau!!! Onnea tuhannesti uudesta työstä :)! Vaikka päätös oli vaikea, oli se varmasti oikea :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla uudesta työstä! Vaikka luokanopettajaksi opiskelitkin niin kiinnostaako lastentarhanopettajan työt yhtä lailla vai oliko se plan b ennenkö sait luokanopetöitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja terveystieto kiinnostaa vissiin myös yhtälailla ainakin kun olen blogianne lukenut? :p

   Poista
  2. Kiinnosti sekin! Pääsin myös lto:ksi opiskelemaan, mutta valitsin tuon luokanopettajan siksi, että sit ois paremmat mahdollisuukset tehdä molempia hommia. Tykkään siis ylikaiken siitäkin, ei vaan mikään plan b :)
   Kaikki terveyteen ja hyvinvointiin on myös aina kiinnostanut, siksi oli luonnollista lukea siitä aineopinnot ja opettaa sitä.

   Poista
  3. No sehän olikin kätevää sit ku molemmat kiinnostaa niin saa yhdellä tutkinnolla kaksi pätevyyttä :)

   Poista
  4. Luokanopettajan koulutuksella ei oo pätevä lastentarhanopettaja :( Mut monet tekee eräpäivänä sitä.

   Poista
  5. Luokanopettajan koulutuksella ei oo pätevä lastentarhanopettaja :( Mut monet tekee eräpäivänä sitä.

   Poista
 3. Onnea hurjasti! Toivottavasti uusi työpaikka on taas asteen kivempi! Ja I feel you, olin melko samanlaisten kysymysten edessä reilu vuosi sitten. Sulla varmaan on yliopiston tai muiden puolesta opetuttuja, mutta jos tulee ihan mitä vaan mieleen, laita kysymyksiä! T. Ope ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivotaan niin! Juu opetuttuja löytyy, mutta pidetään mielessä..

   Poista
 4. Onnittelut uuden työsi johdosta !! ♥ Varmasti oli vaikeaa luopua kivasta työpaikasta, mutta kuten oon täällä itselleni hokenut (vähän liiankin paljon), niin uusi vuosi ja uudet seikkailut ! :) Oikein kivaa joulua teille molemmille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Oli kyllä vaikeaa, mutta se tuo tosiaan mukana uusia mahdollisuuksia.

   Poista
 5. Onnea uudesta työstä! :) Ja oikein ihanaa joulunaikaa ja Aussi reissua teille! Tulee varmasti super siistiä! :)

  VastaaPoista
 6. Oi! Paljon onnea uudesta työstä ja ihanaa reissua ja joulua! :)

  VastaaPoista
 7. Hei ihan hurjasti onnea uusiin haasteisiin!"

  VastaaPoista
 8. Onnea luokanopettajan paikasta! :) Se paikka on niin vaikea tänä päivänä saada, joten ole ylpeä itsestäsi :) Ja ne 1. luokkalaisetkin on vielä toooosi pikkusia ja ehkä joskus opetat myös päikyssä olleita lapsia :)

  VastaaPoista
 9. Onnea luokanopettajan paikasta! :) Se paikka on niin vaikea tänä päivänä saada, joten ole ylpeä itsestäsi :) Ja ne 1. luokkalaisetkin on vielä toooosi pikkusia ja ehkä joskus opetat myös päikyssä olleita lapsia :)

  VastaaPoista
 10. Todella hieno juttu, onnea Jenna! <3
  Joskus on tehtävä vaikeitakin ratkaisuja, mutta uskon, että tämä oli oikea päätös! :)

  Ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista
 11. Onnea uudesta työstä ja nauttikaa lomasta.:)

  Hauskaa joulua!

  VastaaPoista
 12. Hei paljon onnea uudesta työstä, aivan mahtava juttu! :)) Tollaset päätökset ei ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta varmasti tuut nauttimaan työstäsi niin paljon ja huomaat, että teit hyvän ratkaisun! :)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä todella paljon ja onnea uudesta työstä! <3 Muista ottaa rennosti ja joskus elämässä on tehtävä vaikeita valintoja, mutta oon varma, että teit oikean päätöksen. Hyvää matkaa ja jään seurailemaan blogiasi :)

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi
  Käy osallistumassa blogini uusimman postauksen haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivotaan niin! Niin ja tervetuloa lukemaan meidän blogia.

   Poista
 14. Täällä on painittu samojen ongelmien kanssa, joskin oma työpaikan muutos tuli tietoon jo marraskuun puolella. Tällä viikolla ollaan lasten, työkavereiden ja perheiden kanssa itkeä tirauteltu moneen otteeseen, mutta uudet haasteet kutsuu ja onhan niitä ihania pikkumuruja uusissakin työkuvioissa :) Tsemppiä uuteen työhön!

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea uudesta työstä, kuulostaa aivan mahtavalta! :) Ja tietenkin ihanaa ja rentouttavaa Australian matkaa, siitä tulee varmasti ihan huippua! En malta odottaa, että pääsen lukemaan matkastanne enemmän :)

  VastaaPoista